Golyóstoll céges ajándékként

Golyóstoll: típusok, felhasználási lehetőség, megjelenése

Ha meg kellene számolnia egészen pontosan hány golyóstoll büszke tulajdonosa, vajon mekkora számot kapna? Bár nem láthatjuk előre a válaszát, azért a gyakorlat azt mondatja velünk, hogy mindenképp kétjegyű lenne az érték. Ez az a fajta irodai kellék ugyanis, amiből soha nem elég. Mindenhova kell egy azért, hogyha tényleg szükség van rá, akkor ne kelljen órák hosszat keresgélni.

A golyóstollnak van egy igen jellemző tulajdonsága amellett, hogy elég gyakori vendég az ember életében: szükség idején kísérteties gyorsasággal eltűnik, felszívódik. Nyomtalanul. Ön is biztosan járt már úgy, hogy valamit azonnal fel akart jegyezni, de egyszerűen nem akadt a kezébe megfelelő írószer. Máskor pedig akárhova nyúlt, legalább egy golyóstoll biztosan a keze ügyébe került. Érdekes, de ezzel mindannyian így vagyunk.

Emiatt is örök érvényű szabály, hogy egyes írószerekből képtelenség elegendő darabot tartani. Nem elég, ha van az irodában pár, és az otthonunkban. Minimum a táskánkba is érdemes elbújtatni egy-egy darabot, ezzel is bebiztosítva magunkat a váratlan helyzetekre! A golyóstoll ráadásul nem csak azért fogyóeszköz, mert eltüntetjük őket, hanem mert varázslatos módon kollégáink, ismerőseink, rokonaink is erős vonzódást éreznek irántuk.

Ezért sem hátrányos, ha minimum három, négy darabot tart pluszban, csak azért, hogy legyen miből fogyasztania…közvetlen környezetének is. Még így sem garantálható egyébként, hogy mindig írószerek teljében lesz, de nagyobb az esélye annak, hogy nem kell órák hosszat keresgélnie golyóstoll után kutatva.

golyóstoll lézerfénnyelGolyóstoll céges használatra

A golyóstoll univerzális céges ajándék, hiszen erre mindenkinek szüksége van, ha mást nem, az ön cégével megkötött szerződés aláírásához. Így ezt a hasznos tárgyat nemcsak egy reklámajándékokból összeállított csomag részeként nyújthatja át, hanem akár akkor is, amikor az ügyfél felkeresi önt, hogy megkössék a szerződést. Érdemes tartania néhány emblémázott tollat az asztalán, és átnyújtani a partnernek az aláíráshoz, majd pedig arra biztatni, hogy tartsa meg. Az apró figyelmességeket mindenki értékeli, akkor is, ha csupán egy tollról van szó. Ha egy valóban elegáns, fém golyóstoll a céges ajándék, biztos lehet benne, hogy az ügyfél a későbbiekben is használni fogja.

Golyóstoll típusok

Fém golyóstoll

Az irodaszerek népes családjának tagjai egytől-egyig főszerepet játszanak egy vállalkozás életében. Teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik a cége, az biztos, hogy irodaszerekre szüksége van. A fém golyóstoll nem csak praktikus, de határozottan esztétikus választás is lehet, amit könnyedén elkészíttethet szóró- vagy reklámajándéknak. A kollégái, alkalmazottai is garantáltan örülnének egy ilyen kiegészítőnek.

Praktikussága nem csak alapvető funkcionalitásában rejlik, hanem tartós kivitelében is. A minőségi, nagy szakító szilárdságú anyagból megmunkált írószer kedvelt kellékévé válhat bármelyik irodának. A fém golyóstoll praktikusan használható kiegészítő. A megmunkáltsága egyébként azért is vonzóvá teheti az ön számára, mert kifejezetten esztétikus megjelenést biztosít a fém alapanyag. Más írószerekhez képest elegáns kisugárzást tudhat magáénak, ami miatt kiemelkedik társai közül.

Ha egy ilyen fém golyóstollal lepi meg partnereit, ügyfeleit, akkor biztosra veheti, hogy egyrészt nagy örömöt fog szerezni, másrészt a kellék nem köt ki a több ezer, másik írószer között, mivel különleges összhatása mindenkit elvarázsol. Az meg már tényleg csak hab a tortán, ha ehhez egyedi embléma is társul, mert akkor a kellék még személyesebbé válik.

 

fontos a jó golyóstollKreatív golyóstoll

Vonalzós toll: ha egyenes vonalat kell húznunk, de nincs kéznél vonalzó, felhasználunk bármit, ami a kezünkbe akad, például egy tollat. ShiKai Tseng tervező találmányának viszont nemcsak, hogy egyenes a széle, de még centiméteres beosztás is van rajta, így hasznos segítőtárs a munkában, azaz kiváló céges ajándék.

Ergonomikus toll: ha sokáig írunk tollal, megfájdulhat a kezünk. Létezik azonban egy masszív alumíniumból készült ergonomikus toll, melynek alakja leginkább egy csúzlira emlékeztet: a mutatóujjat kell bedugni a két szára közé, és máris kényelmesen írhatunk.

Pendrive-os toll: a Narae Inter 4 GB-s pendrive-ja nemcsak toll formájú, hanem valóban az is, így számítógépes és hagyományos dokumentumok szerkesztésénél is használhatjuk.

LED-es toll: a beépített kék LED-es izzónak köszönhetően a céges ajándék használatával ügyfelünk éjszaka is aláírhatja a szerződéseket; nem fogja felébreszteni a családját.

Lézertoll: a lézerfénnyel kombinált toll egyik végével írni lehet, a másik vége pedig prezentációk vagy konferenciák alkalmával lehet partnerünk segítségére.

Cigaretta formájú toll: Ötletes céges ajándék a cigaretta formájú toll, amely egyrészt jópofa, másrészt akár a leszokásban is segítheti ügyfelünket.

 

elegáns golyóstoll

Golyóstoll felhasználási lehetőségek

Márkaépítés

Egy egyszerűbb műanyag tollat is izgalmasabbá tehet, ha nem fehérben rendeli meg, hanem cége logójának színeit használva. Ha valamilyen ünnepre (a cég alapításának évfordulója, céges parti, karácsony, húsvét stb.) ad tollat céges ajándékként, a logó mellett szerepelhet rajta egy az alkalomra utaló ábra vagy szöveg is.

 

Vásárlási élmény javítása a boltban

Ha olyan üzlete van, ahol a vásárlóknak szüksége lehet arra, hogy felírjanak bizonyos információkat, kitehet ingyen tollakat. Ez esetben egy egyszerű fehér, logózott műanyag toll is megteszi, hiszen a lényeg, hogy hasznos segítség legyen, például egy barkácsáruházban, lakberendezési áruházban vagy lottózóban.

Bármilyen más jellegű üzletben is kihelyezhet reklámtollakat, ha például a vásárlók igényelhetnek törzsvásárlói kártyát, amihez ki kell tölteniük egy űrlapot.

Ha pénztárosai fizetésnél felhívják a vásárlók figyelmét arra, hogy létezik ez a lehetőség, amellyel pontokat gyűjthetnek vásárlásaik során, és ezzel pénzt spórolhatnak, biztosan megfordul a fejükben, hogy igényeljenek egy kártyát, amit az üzletben meg is tehetnek. Ám hiába látják pakolás közben az erre a célra kialakított pultot, nem biztos, hogy van kedvük nekiállni toll után kutatni a táskájukban – vagy talán nincs is náluk, így a regisztráció elmarad.

A golyóstoll ebben az esetben lehet egy egyszerű fehér, logózott, műanyag írószer, hiszen itt elsősorban a praktikum a lényeg, nem az elegancia. Sokan nem hordanak magukkal tollat, pedig néha jól jön – ha elteszik reklámtollát, legközelebb, ha szükségük lesz rá egy lottózóban, ezt veszik majd elő. Ha pedig épp olyan helyen vannak, ahonnan az ön üzlete egyszerűen megközelíthető, a logót meglátva eszükbe jut majd, hogy oda is érdemes lenne betérniük.

 

Ajándékozás

golyóstoll emblémázhatóA céges ajándék remek lehetőség arra, hogy örömet szerezzen jelenlegi vagy leendő ügyfeleinek, üzleti partnereinek, ezzel növelve bizalmukat vállalkozásában, illetve folyamatosan emlékeztetve őket cégére. A legegyszerűbb céges ajándékkal is érhet el sikert; lehet az bármilyen apróság. A legegyszerűbb ajándékba is csempésszünk valami ötletet!

Előny, ha a toll nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, különben tulajdonosa nem szívesen veszi majd elő társaságban, hogy aláírjon vele valamit. Ezért, ha kiemelt ügyfelünknek keresünk céges ajándékot, válasszunk egy elegáns, gravírozott fém tollat. Ha szóróajándékként emblémáztatunk tollat, nem kell, hogy ennyire exkluzív legyen, de valamilyen ötletet akkor is belecsempészhetünk.

Olyan tollat adjunk céges ajándékként, amelynek a nyomógombja nem esik le egykönnyen! Senkinek sincs kedve az asztal alatt hasalva kutatni az elgurult alkatrész után. Szintén praktikus, ha a golyóstoll rendelkezik csiptetővel vagy klipsszel, melynek segítségével a ruhánkra, a noteszunkra vagy a táskánk zsebére rögzíthetjük, hogy ne kelljen keresgélnünk. Ha olyan tollat ad ügyfelének céges ajándék gyanánt, amely a fentieket teljesíti, az illető valószínűleg szívesen használja majd az írószert.

 

Reklámtoll jegyzetfüzettelGolyóstoll céges ajándék fomái

Reklámtoll jegyzetfüzettel

Egy kisméretű notesz és egy hozzá illő toll minden táskában elfér, így tulajdonosa bármikor magával hordhatja. Ráadásul, mivel a notesz lényege az üres lapokban rejlik, nyugodtan emblémázhatja a külsejét ízlése szerint – nem kell attól tartania, hogy a logó túlzottan meghatározza majd a céges ajándék külsejét, így a megajándékozott nem fogja használni. A toll viszont legyen elegáns, lehetőleg fém, és diszkréten emblémázott – olyan, amit nem érzünk kényelmetlennek mások előtt elővenni. A notesz és a golyóstoll remek céges ajándék bármilyen alkalomra, bárkinek. Az általunk szervezett termékbemutatón, konferencián, tréningen, workshopon elhelyezhetünk egyet-egyet az asztalokon, hogy a résztvevők tudjanak jegyzetelni. De odaadhatjuk egy ajándékcsomag részeként is, egy doboz bonbonnal és egy bögrével kiegészítve, például a céges születésnapi parti után a távozóknak köszönőajándékként.

 

Golyóstoll díszdobozban

Elegánsabb és személyesebb megoldás az esztétikus, gravírozott fémtoll díszdobozban, amelyet a karácsonyi céges ajándékcsomag részeként is átadhat – vagy akár önmagában is. Az olcsóbb kategóriájú reklámtollak emblémázása történhet tamponnyomással, a díszdobozos ajándéktárgyaké pedig a dobozra történő szitanyomással.

Golyóstoll és tolltartó

Ha golyóstollat szeretne adni ügyfelének céges ajándékként, jó ötlet, ha mellékel hozzá egy dekoratív tolltartót is, amely megvédi az írószert, és esztétikus kiegészítőként szolgál. Így elég akár magát a dobozt emblémáztatnia. A tolltartók lehetnek különböző színűek, anyagúak és stílusúak. A tartó készülhet kartonból, műanyagból, textilből, műbőrből, bőrből, velúrból vagy fémből; lehet elegáns, bohókás vagy egyszerű; záródhat mágnessel, patenttal, cipzárral, de adhat céges ajándékként olyan tolltartót is, amely műanyag, egy csövet formáz, és egy mozdulattal kettéhúzható.

A céges ajándék lehet bármilyen színű, vagy ha műanyagot választ, akár átlátszó is. Egy tollnak is talál tartót, de olyat is választhat, amelybe egy egész tollkészlet belefér. A tolltartó és a golyóstoll emblémázása történhet tamponnyomással vagy gravírozással, de egyes tolltartóknál a szitanyomás vagy a hímzés is alkalmazható. Ha tudja, hogy ügyfelének iskoláskorú gyermeke van, olyan vidám mintás tolltartót is mellékelhet a tollhoz, amelyet később a gyerek használhat.

Comments are closed.