Golyóstoll céges ajándékként

Golyóstoll díszdobozban

A golyóstoll kortól, nemtől és alkalomtól függetlenül ideális céges ajándék, hiszen bármikor használható, és hasznos darab, mivel a megajándékozottnak valóban szüksége van rá. Ügyfele nemcsak a szerződés aláírásához használhatja, hanem például rejtvényt fejthet vele, jegyzetelhet egy konferencián vagy megírhat egy képeslapot. Más írószerek, mint például a grafitceruzák, töltőceruzák, filcek, kréták és szövegkiemelők mellett még mindig az egyszerű golyóstoll az egyik legnépszerűbb alternatíva céges ajándékként. Ha üzletébe vagy irodájába, a recepción az asztalra szeretne kitenni néhány tollat, hogy a vásárlók vagy vendégek azzal töltsék ki a törzsvásárlóikártya-igénylő vagy a bejelentkező űrlapot (például egy élelmiszerboltban vagy fogorvosnál), egy egyszerűbb, fehér műanyag logós toll is megfelel, amelyet aztán használat után nyugodtan el is tehetnek.

 

Kiemelt ügyfeleinek kiváló céges ajándék a gravírozott fém golyóstoll

Díszdobozos toll szett

Elegánsabb és személyesebb megoldás az esztétikus, gravírozott fémtoll díszdobozban, amelyet a karácsonyi céges ajándékcsomag részeként is átadhat – vagy akár önmagában is. Az olcsóbb kategóriájú reklámtollak emblémázása történhet tamponnyomással, a díszdobozos ajándéktárgyaké pedig a dobozra történő szitanyomással.

Jó ötlet a többszínű, illetve a multifunkciós remklámtoll is, amelyet szintén rendelhet egyszerű műanyag vagy elegáns fém változatban is.

Reklámtollainkból itt válogathat kedvére és kérje ajánlatunkat emblémázásukra is!

Comments are closed.