Ezekkel a reklámajándékokkal készülj a strandszezonra!

Itt az egyik legjobb alkalom a branded erősítésére, ideje feltankolnod nyári reklámajándékokból! Cégvezetőként a nyári időszak mindig hálás reklámajándékok szempontjából, hiszen ezekben a hónapokban még több egyedi és izgalmas ajándék ötlet állhat rendelkezésre, amelyeket mind munkatársai, mind ügyfeleid kitörő örömmel fogadhatnak. Az utazással, nyaralással, strandolással, fesztiválozással és szabadtéri sportokkal kapcsolatos eszközök tökéletes reklámajándékok, hiszen így az ajándékozott az egész nyaralás során hasznát veheti az ajándékodnak, így mindig eszébe jut majd a vállalkozásod. Egy napernyő alatt pihengetve, vagy napozás, strandlabdázás, esetleg frizbizés közben az ügyfeled mosolyogva gondol majd rád és a cégedre, hiszen a hasznos és szórakoztató ajándék tökéletes kombójával lepted meg. Tedd emlékezetessé ügyfeleid, partnereid és vásárlóid nyaralását, utazását, mutatjuk, milyen ajándékokkal érdemes meglepni őket!

Miért jó a nyári reklámajándék?

A nyár az egyik legkiválóbb lehetőség arra, hogy a márkád, a branded szeretetét elmélyítsd a partnereid, vásárlóid vagy akár dolgozóid körében. Lehet szó nyári sportokról, kerti sütögetésről, utazásról, belföldi vagy külföldi nyaralásról, koncertről, fesztiválról, tengerparti napozásról, vagy uszodai strandolásról, a nyári reklámajándékok telitalálatok lesznek! A nyári ajándékok még évek múltával is előkerülhetnek, ezért érdemes nagy hangsúlyt fektetni a kiválasztásukra! Válaszd ki mely ajándékok illenek a legjobban a branded által képviselt értékekhez, melyek azok az ötletek, amelyekkel a legjobban azonosulni tudsz és lepd meg velük vásárlóidat, ügyfeleidet!

Elengedhetetlen nyári reklámajándékok

Baseball sapka – A baseball sapka egy klasszikus nyári reklámajándék. Nem tartozik a különlegesebb, egyedibb ötletek közé, de a hasznossága tagadhatatlan!

Strandlabda – Napjainkban az egyik legnépszerűbb nyári reklámajándék a strandlabda, ez nem is csoda! Szórakoztató és abszolút “musthave” nyári kellék.

Strandpapucs – A strandpapucs egy elengedhetetlen nyári kellék, ráadásul fogyócikk, így biztos lehetsz abban, hogy az ajándékozottak nagy hasznát veszik majd a nyaralás során.

Napszemüveg – A napszemüveg menő, dizájnos, hasznos. Ezzel az ajándékkal garantáltan nem lőhetsz mellé!

Különleges nyári reklámajándékok

Strandpárnák és matracok – Biztos lehetsz abban, hogy ha egy strandpárnával vagy matraccal leped meg ügyfeleidet, az öröm és a hálás pillantások nem maradnak el!

Frizbi – Egyedi és szórakoztató. Tökéletes kombó, ha reklámajándékokról van szó!

Strandtörölköző – A nyár elengedhetetlen termékei és ki is tűnhetsz velük a reklámajándékok sorából!

Strandtáska – Rendkívül hasznos és különleges nyári reklámajándék, aminek mindenki örülne. 

 

Lapozd fel az 1001reklámajándék strandkiegészítők és utazási kiegészítők kategóriáját és válogass a legjobb nyári reklámajándékok között! Tedd felejthetetlenné ügyfeleid, vásárlóid és munkatársaid nyaralását!

 

Comments are closed.