Egyedi póló készítés

: Ötletek | 0

Egyedi póló készítésMinden ember egyedi, minden ember megismételhetetlen személyiség. Sokan vannak, akik egy márkás felsőnél nem adják alább, míg mások az egyedi pólókra esküsznek.

A pólónyomás napjainkban egyre elterjedtebb, az egyedi póló készítésének főleg a fiatalabb korosztály köreiben van nagy sikere. Egy egyedi nyomtatott póló nem csupán egyéniségünk kifejezésére alkalmas, de kreatív ajándék lehet születésnapokon, névnapokon, de akár karácsonykor is.

Egyedi póló nyomtatásakor lehetőség van szabadjára engedni a fantáziánkat, hiszen a kiválasztott színű és méretű pólóra bármi nyomtatható, legyen szó vicces szövegről, bulifotóról vagy éppen fotómontázsról. A pólónyomtatás az ajándékozás egyszerű, mégis kreatív módja.

Nincs más dolgunk, mint megszerkeszteni a kívánt képet vagy szöveget és kiválasztani hozzá a megfelelő pólót. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy az általunk választott pólóra lehet nyomtatni, a pólónyomást végző helyen széles szín és méretskálából, sőt, sok helyen különböző fazonú felsőkből is válogathatunk.

Amennyiben pedig a képszerkesztői tudásunk bizonytalan, akkor kész sablonokból is választhatunk, vagy segítséget kérhetünk a kiválasztott fotó méretre vágásához.

Ajánlatkérő gomb

Comments are closed.