szublimalt-nyakpant

Egyedi nyakpánt, egyéniségeknek

szublimalt-nyakpantA nyakpánt évszázados múltra tekint vissza. Kevesen tudják, hogy annak idején, a XV. században a katonaságban használták, igaz egészen más célra, mint napjainkban. Akkor különböző, kisebb eszközök rögzítésére alkalmazták a praktikus kiegészítőt. Nyilván a felhasználás módja, a funkcionalitás rengeteget változott, míg eljutottunk napjainkig. Az egyedi nyakpánt különlegességét az adja, hogy bármilyen üzenettel, szöveggel, ábrával emblémázható, tehát megismételhetetlenné tehető.

A boltok polcain persze százával sorakoznak a különböző színű, mintájú nyakpántok, melyek természetesen maximálisan betöltik a nekik kijelölt funkciójukat, ám az egyediség elveszik valahol a süllyesztőben. Az egyedi nyakpánt ezt a kérdést feszegeti, s oldja meg úgy, hogy a kiegészítő nem csak, hogy megőrzi funkcionalitását, hanem még jobban idomul hozzánk, egyéniségünkhöz, karakterünkhöz.

A mai világban minden kellék a sorozatgyártás csapdájába esik. Bármire is van szükségünk biztos, hogy legalább egy tucattal találunk belőle az aktuális bolt virtuális, vagy valóságos polcain. Ez van. Persze ez, az érem egyik oldalát nézve pozitív, hiszen nem szenvedünk hiányt, igényeink kielégíthetők. Ám a pénzérme másik fele is begurul a képbe: a karakter elvesztése, az egyedi stílusjegyek elkopása is együtt jár a tömeges előállítással. Nincs azzal baj, ha mi nem szeretnénk elvegyülni ebben a masszában.

Az egyedi nyakpántnak hála egyéniségünk, személyiségünk úgy jelenhet meg a hasznos kis kiegészítőben, ahogy azt ízlésünk, elvárásunk, elképzelésünk kívánja. Így már létre is hoztuk a verhetetlen kombinációt, a maximális funkcionalitást az utánozhatatlan egyediséggel.

Comments are closed.