Céges nőnapi ajándék ötletek a virágkosártól az ajándékcsomagig

Ha nőnapról van szó, akkor nem csak partnerünkre, párunkra érdemes gondolni, hanem azokra a nőkre is, akikkel együtt tevékenykedünk az év minden munkanapján. Ma már nem számít különlegességnek, ha a cégvezetés nőnap alkalmából ilyen-olyan meglepetésekkel kedveskedik a női alkalmazottaknak. Erre akkor is érdemes figyelmet fordítani, ha a céges partnerekről van szó. A céges nőnapi ajándék ötletek között mindenki megtalálhatja azt, amely pénztárcájának és elvárásainak is megfelel. A virágkosár klasszikus választásnak bizonyul, de akár minden földi jóval telepakolt ajándékcsomagokat is választhatunk, természetesen a nők érdeklődési körét szem előtt tartva.

Céges nőnapi ajándék ötletek izgalmas darabokkal

Ugyan a csokoládé és a bonbon még mindig nem mentek ki a divatból, de a nők gyakran jobban örülnek olyan fitness kiegészítőknek, lakberendezési eszközöknek, vagy például szépségápolási készítményeknek, amelyekkel jobb formába hozhatják magukat, vagy szépérzéküket kényeztethetik. A céges nőnapi ajándék ötletek között a bögrék, a gyertyák, valamint akár a konyhai kiegészítők is vezető helyet foglalnak el. Legyen szó egy minőségi késkészletről, a tálaláshoz alkalmas eszközökről, vagy egy profi só-és borsdarálóról, egy háziasszonynál ezeknek mindig lesz helye.

Céges nőnapi ajándék ötletek, amelyek az érzékeket kényeztetik

Nem is nőkről lenne szó, ha nem rajongana a gyengébbik nem a fürdőszobában használatos szépségápolási készítmények iránt. A prémium kategóriás fürdőszettek legalább olyan jó választásnak bizonyulnak, mint az igényes termékekkel telepakolt piperetáskák. S ha már a nemek közötti különbségekről van szó, akkor felmerülhet a kérdés, hogy névnap vagy együttműködési évforduló kapcsán mit érdemes a férfiaknak ajándékozni. Az autós kütyük, a laptoptáskák, vagy a gravírozott ajándék férfiaknak garantáltan betalál majd.

A reklámajándékok segítségével eljuttathatjuk a cég hírét, és az általa kínáltakat olyanokhoz is, akik talán még sosem hallottak rólunk. Az image építés eszközeként akkor is érdemes ezekre gondolni, ha nőnapi meglepetést szeretnénk találni.

Comments are closed.