Egy fontos eszköz, a toll

Céges ajándékötlet: golyóstoll és tolltartó

Ha golyóstollat szeretne adni ügyfelének céges ajándékként, jó ötlet, ha mellékel hozzá egy dekoratív tolltartót is, amely megvédi az írószert, és esztétikus kiegészítőként szolgál. Így elég akár magát a dobozt emblémáztatnia. A tolltartók lehetnek különböző színűek, anyagúak és stílusúak. A tartó készülhet kartonból, műanyagból, textilből, műbőrből, bőrből, velúrból vagy fémből; lehet elegáns, bohókás vagy egyszerű; záródhat mágnessel, patenttal, cipzárral, de adhat céges ajándékként olyan tolltartót is, amely műanyag, egy csövet formáz, és egy mozdulattal kettéhúzható.

 Tolltartók egy tollhoz és tollkészlethez

golyóstoll emblémázható A céges ajándék lehet bármilyen színű, vagy ha műanyagot választ, akár átlátszó is. Egy tollnak is talál tartót, de olyat is választhat, amelybe egy egész tollkészlet belefér. A tolltartó és a golyóstoll emblémázása történhet tamponnyomással vagy gravírozással, de egyes tolltartóknál a szitanyomás vagy a hímzés is alkalmazható. Ha tudja, hogy ügyfelének iskoláskorú gyermeke van, olyan vidám mintás tolltartót is mellékelhet a tollhoz, amelyet később a gyerek használhat.

 Elegáns toll és tolltartó gravírozással

 Ha pedig egy igazi elegáns ajándékot szeretne adni kiemelt ügyfelének, válasszon egy fém, gravírozott golyóstollat, és helyezze fém vagy műbőr tokba. A toll és tolltartó páros olyan céges ajándék, amelyet minden ügyfele értékelni fog, hiszen valóban hasznos és elegáns tárgy; illetve bárkinek adható, kortól, nemtől és alkalomtól függetlenül.

  1. Nem jut eszébe jó ajándékötlet?

    […] reklámajándék. Nemcsak, hogy ők árulják a legjobb minőségű termékeket az országban, de ajándékötlet megoldásokkal is szolgálnak. Továbbá, ők foglalkoznak az országban a legjobb reklámajándékok készítésével, amelyeket […]

Comments are closed.