Céges ajándék nem csak üzletembereknek: laptoptáska

laptoptáskát céges ajándékbaMa már szinte egyetlen cég sem működhet megfelelő informatikai megoldások nélkül, így minden irodában ott van a számítógép – vagy épp a laptop. Használja a cégvezető és a munkatársak egyaránt; otthonunkban szintén jó szolgálatot tesz, hiszen ezen e-mailezünk, tartjuk a kapcsolatot barátainkkal a közösségi oldalakon, híreket olvasunk a neten vagy épp filmeket nézünk esténként. A gép előnye, hogy egyszerűen hordozható, így számos funkcióját bárhol kihasználhatjuk. Ehhez azonban kell egy praktikus laptoptáska is, amely megvédi a laptopot a sérülésektől, karcolásoktól és a kopástól, minden fontos kiegészítőt tárolhatunk benne, kényelmes viselet, és egyben esztétikus is. Remek céges ajándék is válhat belőle, amelynek biztosan minden ügyfelünk örülni fog; adhatjuk bármilyen korú és nemű partnernek, bármilyen alkalomra – ha ő maga már rendelkezik ilyennel, valamelyik családtagja vagy barátja biztosan örömmel használja majd.

A laptoptáska szitanyomással egyszerűen emblémázható

Céges ajándéknak válasszunk egy olyan laptoptáskát, amelyben egy standard méretű, 15,6 colos notebook kényelmesen elfér. Praktikus, ha vannak rekeszei tollnak, notesznek vagy akár iratoknak, pénztárcának. Válasszunk valamilyen semleges színt, például feketét, szürkét vagy kéket. A gyöngyvászon laptoptáskák mérsékelten vízállóak, és szitanyomással egyszerűen emblémázhatók. A cég logója azonban lehetőleg ne terítse be a táska elejét, inkább bújjon meg diszkréten a pánton, hogy a céges ajándék tulajdonosa valóban szívesen hordja.

[button size=medium style=less_round color=gray align=none url=http://1001reklamajandek.hu/124/Laptop-taskak]Laptoptáskáink itt tekinthetőek meg[/button]

 

Comments are closed.