fontos a jó golyóstoll

Céges ajándék: kreatív golyóstoll

golyóstoll lézerfénnyelEgy emblémázott golyóstoll remek céges ajándék, hiszen bárkinek adható, bármilyen alkalomra. Ha szeretne biztos lenni abban, hogy ügyfele valóban használja a reklámtollat, ajándékozzon olyat, ami jóval többet tud annál, mint hogy írni lehet vele. Az alábbiakban adunk ehhez néhány ötletet – a lent említett tollak valóban léteznek; egy-egy kreatív tervező fejéből pattantak ki.

 Vonalzós toll

 Ha egyenes vonalat kell húznunk, de nincs kéznél vonalzó, felhasználunk bármit, ami a kezünkbe akad, például egy tollat. ShiKai Tseng tervező találmányának viszont nemcsak, hogy egyenes a széle, de még centiméteres beosztás is van rajta, így hasznos segítőtárs a munkában, azaz kiváló céges ajándék.

 Ergonomikus toll

 Ha sokáig írunk tollal, megfájdulhat a kezünk. Létezik azonban egy masszív alumíniumból készült ergonomikus toll, melynek alakja leginkább egy csúzlira emlékeztet: a mutatóujjat kell bedugni a két szára közé, és máris kényelmesen írhatunk.

 Pendrive-os toll

 A Narae Inter 4 GB-s pendrive-ja nemcsak toll formájú, hanem valóban az is, így számítógépes és hagyományos dokumentumok szerkesztésénél is használhatjuk.

 LED-es toll

 A beépített kék LED-es izzónak köszönhetően a céges ajándék használatával ügyfelünk éjszaka is aláírhatja a szerződéseket; nem fogja felébreszteni a családját.

 Lézertoll

 A lézerfénnyel kombinált toll egyik végével írni lehet, a másik vége pedig prezentációk vagy konferenciák alkalmával lehet partnerünk segítségére.

 Cigaretta formájú toll

 Ötletes céges ajándék a cigaretta formájú toll, amely egyrészt jópofa, másrészt akár a leszokásban is segítheti ügyfelünket.

Golyóstoll kínálatunkat itt tekintheti meg!

Comments are closed.