Az ízek karácsonya…

ceges-karacsonyi-ajandekA céges karácsonyi ajándékok egy jó vezető számára mindig fejtörést okoznak. Épp azért, hogy ne minden évben ugyanazzal a figyelmességgel kívánjon munkatársainak boldog karácsonyt, s egyben köszönje meg munkájukat, nem könnyű feladat a megfelelő tárgy kiválasztása. Persze le lehet tudni ezt az egészet, gyorsan, és fájdalommentesen is, ám az egyediséget, egyéniséget, kreativitást kerülve… Az pedig senki hírnevének nem tesz jót.

A cél az ajándékozásban is az, hogy egyszerre legyen meglepő, ünnepi, és mégis karakteres, az adott vállalatra jellemző. Utóbbira tökéletes megoldást kínálnak az emblémával ellátott céges karácsonyi ajándékok. Ezeknek a fontosságát talán már nem is kell hangsúlyoznunk, ráadásul nálunk gyorsan, nagy mennyiségben készülnek el a megrendelt emblémával ellátott termékek. De vajon mi legyen az idei céges karácsonyi ajándék? Mi lehet az a jó választás, amely az előző esztendőktől eltérően meglepetést okoz?

Szerintünk az idei ünnep szóljon az érzékek világáról: csábítsa el kollegái íz érzékelését az alábbi csomaggal. A díszdobozban, melyet szalaggal is átkötünk, két manna foglal helyet. Egyikük a karácsony ízeit kávéba rejtette: naranccsal, és csokoládéval ízesíti kedvenc feketénket, így adva egy komplex kulináris élményt.

S hogy a forró karácsonyi illatárban úszó ital mellé rágcsálni valót is biztosítsunk elrejtettünk egy 60 grammos gyömbéres-gyümölcsös mézes puszedlit, mely kellően koronázza meg ezt a gasztronómiai karácsonyi varázslatot. Fűszerként pedig a cég kiválasztott emblémája teszi még karakteresebbé az ötletet.

Comments are closed.