ajándékozás öröme

Az ajándékozás öröme – Üzleti ajándékok esetében is

Az otthon melege, a karácsonyi szeretet- azonban az ünnepek nem csak ennyiből állnak. Rengeteg tervezés előzi meg a gondosan felépített karácsonyt, melynek egyik része bizony a munkához kötődik. Sokaknak ismerős a karácsonyi lista az irodából cégünk ügyfeleiről, és a hozzá fűződő fejtörések, hogy vajon megéri-e az ötödik bögreadományozós évbe belekezdeni egyhuzamban, vagy ezúttal valami más kellene kitalálni? Azonban az ötletek vagy drágák, vagy megvalósíthatatlannak bizonyulnak a legtöbb esetben, így maradnak a hagyományos fogások. Ennek elkerülésében szeretnénk Önnek segíteni egyedi céges ajándék ötleteinkkel.

A céges ajándékozás lényege: kellemeset a hasznossal

Az ajándékot megtervező munkatársnak sokszor rövid idő alatt kell kevés segítséggel ötletes dolgokat kieszelnie, azonban ez egyszerűsíthető, ha az ajándékozott bőrébe képzeljük magunkat. Mi az, aminek mégis örülnénk, ha nekünk adnák ügyfeleink? –sokkal egyszerűbb kérdés. A céges ajándékok esetében a legjobb megoldás a kellemeset a hasznossal ötvözni: mindennapos, praktikus dolgok, melyek későbbi használata során a megajándékozott fél többször is találkozhat cégünk nevével. Cikkünkben a két legelterjedtebb példáját hoztuk el Önnek a karácsonyi ajándékokat illetően.

Az Irodai fogyóeszközök

A rohanó hétköznapokban van pár dolog, ami egyszerűen fogyóeszköznek számít, a tollakat meghaladva is. Ilyenek például a pendrive-ok, kis noteszek, de a telefonunk akkumulátor idejét is ide sorolhatjuk. Ezeket szem előtt tartva könnyen választhatunk hasznos ajándékot cégünk nevében, ugyanis egy power bank, pendrive vagy logózott határidőnapló mindig jól jön a munkához.  Minden esetben számos színből, formából, és kapacitásból válogathatunk, így könnyedén megtalálhatjuk a számunkra hasznos, egyedi és cégünkre jellemző megoldást.

Az Ínyenc finomságok

Ha úgy döntöttünk, hogy mégsem egy-két elektronikai segédeszköz a megfelelő reprezentáció cégünknek karácsonykor, mindig van más lehetőség is. Ilyenkor jönnek előtérbe a kedves kis ajándékkosarak, édességekkel, kávéval, teával megpakolva. Mindig kellemes érzés, akár munkában, akár otthon kikapcsolódni és megpihenni valamilyen finomság társaságában, lehet szó bonbonról, az ünnep révén szaloncukorról, mézeskalácsról, esetleg a karácsony illatát idéző bögre teáról. Így ne zárjuk ki azt a lehetőséget, hogy cégünk jelen legyen a békés pillanatoknál, és segítsen örömtelibbé tenni azokat pár egyedileg logózott finomsággal.

 

Karácsonyhoz közeledve érdemes tehát számításba venni, hogy milyen lehetőségeink és igényeink vannak céges, emblémázható ajándékokkal kapcsolatban. A megfelelően kiválasztott ajándék hosszú távon építheti cégünk márkaértékét a megajándékozott feleknél a mindennapokban. Nézzen szét online katalógusunkban személyre szabott ötletekért, és amennyiben kérdése van, keressen minket, ügyfélszolgálatunk mindig szívesen áll rendelkezésére!

Comments are closed.