5 ok, miért jó karácsonyi ajándék a céges naptár

falinaptárA fali vagy asztali naptár jó céges ajándék, hiszen hasznos, jóvoltából ügyfelünk hónapokig nézegetheti cégünk logóját, illetve számtalan formában, méretben, stílusban és dizájnnal elérhető. De azt kevesen tudják, hogy a naptár a „legtartósabb” céges ajándék, azaz a megajándékozottak ezt használják a legtovább; illetve, hogy elsősorban az idősebb korosztályban arat sikert. Nem érdemes decemberig halogatni a céges naptárak beszerzését: előzzük meg ügyfelünket, még azelőtt juttassuk el hozzá az ajándékot, mielőtt venne egyet magának. A blog.epromos.com reklámajándékos blog összegyűjtötte azon okokat, amelyek a céges naptárat remek karácsonyi ügyfélajándékká teszik.

 

  1. A naptárral gondoskodhatunk róla, hogy ügyfelünk egész évben a mi cégünk logóját nézze a falán vagy az asztalán. Bár a naptár dísze nem a céges embléma, hanem például egy tájat, egy állatot vagy épp egy híres festményt ábrázoló kép; elegendő felület áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a logó szembetűnő méretben jelenhessen meg.

 

  1. A naptár valóban hasznos ajándék, hiszen segít az ügyfélnek rendszerezni teendőit, így nagy valószínűséggel tényleg a falra vagy az asztalra kerül, nem pedig a fiók mélyére.

 

  1. Egy egyesült államokbeli felmérés adatai szerint az emberek 22 százalékának van olyan naptárja, amelyet reklámajándékként kapott; és ezek 76 százaléka valóban ki is teszi azt otthon vagy az irodában, tehát az arány igen magas.

 

  1. Ugyanezen statisztika adatai szerint az emberek tovább tartják meg a naptárakat, mint más céges ajándékokat: előbbieket 9, míg az utóbbiakat csak 7 hónapig.

 

  1. A céges naptárakat főként az idősebb korosztály kedveli; így, ha célcsoportunk az 55 év felettiek, egy naptár ideális karácsonyi ajándék a számukra. A fenti felmérés adatai alapján ugyanis a 21 és 34 év közöttiek 15 százaléka, a 35 és 44 év közöttiek 24 százaléka, a 45 és 54 év közöttiek 27 százaléka, illetve az 55 év felettiek 29 százaléka örül, ha ilyesmit kap ajándékba. Naptár katalógusunk lapozható formában itt, falinaptár katalógusunk pedig itt érhető el.

Naptárkatalógus különszám! –>>

További naptárkatalógus

Teljes 2015-ös falinaptár katalógus

Comments are closed.