5 meglepő karácsonyi ajándék-család 2. rész

  1. Emeljük az ünnep fényeit!

karácsonyi ajándékokTalán elcsépeltnek hangzik, pedig egyáltalán nem az: járuljunk hozzá a karácsony hangulatához és emelkedettségéhez különféle dekorációs kellékekkel. Manapság a fenyő és a lakás díszítése ünnepek idején nem „családi belügy”, mint tíz éve volt, hanem trend és tájékozottság kérdése. Szinte mindenki „kirakatba teszi” a karácsonyfát és az ünnepi asztalt a közösségi oldalak segítségével, valamint látványosan díszíti a házát/lakását kívül és belül. De a divattal nem könnyű a lépést tartani, segítsük hát trendérzékeny ügyfeleinket: ajándékozzunk karácsonyfadísz-készletet, kinti-benti fényfűzért, asztaldíszt és ajtókoszorút, természetesen az aktuális trend szellemében!

  1. Támogassuk azt, ami mindenkit érdekel

Napjainkban úgy tűnik, hogy az emberek legkedvesebb tárgyai közé tartoznak a mobiltelefonjaik. Így, ha ezekhez kapcsolódó ajándékot választunk, nem lőhetünk mellé, különösen akkor nem, ha tartjuk magunkat a korábban említettekhez: legyen az a tárgy praktikus és innovatív. A selfie-készítéshez használható kitámasztó és a telefonkihangosító szilikon-kagyló még tán kevésbé izgalmas is, mint a jack-elosztó, a külső aksi, a különféle mini hangszórók, univerzális autós töltők vagy a selfizéshez használható kulcstartó-távgomb, amely együttműködik a kulcskereső alkalmazásunkkal. Az igazán elvetemültek nagyon örülhetnek pl. egy napelemes telefontöltőnek is.

Akkora divat manapság az érintőképernyős telefon, hogy nem is nagyon lehet mást kapni, pedig sokan vannak, akik nem szeretik őket. A legnagyobb gondok a szövegbevitellel szoktak lenni, amikor is az adott aprócska billentyű helyett mindig mellé bökünk, majd inkább lemondunk a regényírásról a telefonon. Felszabadítólag tud hatni ebben az esetben egy aprócska, de a mobilénál mégis jelentősen nagyobb, kiemelkedő gombokkal rendelkező billentyűzet, amely ráadásul puha, és így nem foglal helyet.

Hasonló a helyzet a laptophoz választható érdekes és használati szempontból rendkívül értékes kiegészítőkkel. Egy powerbank, egy háromcsatlakozós töltőkártya, amelyről egyszerre tölthetjük a lapotopról a telefont, az ipadet és más készülékünket, egy USB -elosztó mind-mind olyan dolgok, amelyek nem váltanak ugyan világot, de mindig kellenek, soha nincs elég belőlük, magunknak meg úgyis mindig elfelejtjük megvenni őket.

mobiltelefonok

Comments are closed.