Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Karácsonyi ajándékcsomagok az 1001reklámajándék kínálatából

2022-12-19

Vészesen közeledünk a negyedik adventi gyertyagyújtáshoz, alig egy hét és teljes ünnepi hangulattal adhatjuk át magunkat a megérdemelt pihenésnek… Na de előtte még túl kell lennünk a céges karácsonyi partin, és a céges karácsonyi ajándékozáson. Úgy érzi, hogy habár nagyon szorítja az idő, de nem szeretné elkapkodni a reklámajándék vásárlást? A legjobb meglepetésekkel szeretne készülni ügyfeleinek, kollégáinak és partnereinek?

 

 

Karácsonyi ajándékcsomagok az 1001reklámajándék kínálatából

Indul az utolsó karácsonyi roham!

Mi már több hete karácsonyi lázban égünk, több cikkünkben is a karácsonyé és a karácsonyi reklámajándékoké volt a főszerep. A sikeres B2B karácsonyi ajándékozás mellett a hangulatos készülődésben és az ötletelésben is segítettünk. Most egy helyre gyűjtöttük a TOP karácsonyi csomagokat, hogy szuper meglepetések között válogathasson!

A legszívmelengetőbb karácsonyi csomagjaink

A sort a legfinomabb aromákkal kezdjük! Az ÜNNEP ÍZEI karácsonyi ajándékcsomagunk kifejezetten magyaros ízvilágú termékekkel van tömve, tökéletes meglepetés, ha kollégáit, vagy akár külföldi partnereit szeretné megajándékozni. A csomagban helyet kapott egy Árpád kisüsti szilvapálinka, egy doboz akácmézes dió, Stühmer marcipán pralinék és szaloncukor és egy csodálatos mézeskalács is.

KESERÉDES csomagunk a különleges ízharmóniák szerelmeseinek készült. Az édesség-őrültek és a kávérajongók nagy kedvence. A feketecseresznye-lekvár meggyel, a szicíliai espresso szemes kávé, a pálcikás forró csokoládé, a kézműves étcsokoládé fahéj-, vörös áfonya-, pisztácia- és pekándió feltéttel mindenkit elvarázsol. Tökéletes apró figyelmesség, aminek mindenki örül.

Sondrio tea karácsonyi teáskészlet csomagunkat a hölgy ügyfeleknek, partnereknek, kollégáknak ajánljuk. Meseszép hópehely mintákkal és dekoratív formával csal mosolyt az arcokra.

Egy igazi hungarikummal ajándékozná meg parnereit vagy ügyfeleit? A SZIA URAM! csomagunkkal nem lőhetsz mellé, remek céges ajándék uraknak. A Stühmer marcipán pralinék és az Árpád kisüsti szilvapálinka tökéletes harmóniáját kaphatják meglepetésként.

A világjárókra is gondoltunk! A Schwarzwald utazós ajándékcsomag elegáns fekete színben érkezik. Egy doboz Floq Cantuccini, Luis costa ricai kávé, egy Kayla RPET polár takaró és egy Vancouver termosz található a csomagban.

Lapozza fel az 1001reklámajándék kínálatát és találd meg a tökéletes karácsonyi meglepetéseket!