Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

B2B karácsonyi ajándékozás - Mit? Hogyan? Mikor?

2022-09-29

Ha reklámajándékokról van szó, nemcsak a végfelhasználókra kell gondolnod, hanem a B2B, vállalati ügyfeleidre is gondolnod kell. A B2B szektor sok szempontból különbözik a B2C, tehát a végfelhasználóknak szóló területtől, így a reklámajándékok terén is merőben más a célcsoport. Természetesen minden B2B reklámajándék kiválasztása cégfüggő, célcsoport függő és marketingstratégia függő, de van pár hasznos tippünk, amit érdemes megfogadnod, ha cégeknek ajándékoznál. Most, a karácsonyi pörgés előtt ez duplán fontos lehet, olvass tovább!

B2B karácsonyi ajándékozás - Mit? Hogyan? Mikor?

Mi is pontosan a B2B ajándékozás?

A B2B, azaz a business to business, olyan vállalatokat jelöl, melyek más vállalatoknak értékesítenek termékeket, szolgáltatásokat. Ennek a szektornak Sokkal kevesebb potenciális ügyfelük van, azonban egy értékesítés értéke jóval magasabb, mint a business to consumer cégeknél. Marketing szempontból, így reklámajándékozás szempontjából is gyökeresen eltérő megközelítést kíván a két csoport. Ha B2B partnereid, ügyfeleid vannak, érdemes átgondolnod a következő tanácsokat!

Legyél Te az első!

Előzd meg a versenytársaidat az ajándékozással! A karácsony környéke az őrült forgalomról szól, a partnereidet akkor látogatják meg a legtöbben ajándékokkal, akkor van a legtöbb tennivalójuk a cégükben, el vannak havazva és az ajándékot elveszhet a többi között. Kezdd el egy kicsit hamarabb az ajándékozást (csak pár nappal), hogy Te legyél az első, a Te ajándékodra emlékezzenek legtovább az ügyfeleid!

Exkluzivitás élmény - Ne spórolj a reklámajándékokon!

A végfelhasználók esetében sem, de a cégek esetében meg pláne nem leszel eredményes, ha nem egy kreatív, prémium ajándékkal rukkolsz elő. Az együttműködés megköszönése, a hála nem az olcsó ajándékokról szól, a legjobb minőségű és legötletesebb meglepetéssel kell előhozakodnod. Az irodai, elektronikai és írószer termékek mindig hatalmas slágerek, de próbálkozhatsz szabadidő, vagy étel és ital reklámajándékokkal. Ez mind a cégek közötti kapcsolaton és az ajándékozott vállalat tevékenységén múlik. Kifejezetten karácsonyi csomagokkal, ajándékokkal garantált a sikered az év végéhez közeledve, válogass bátran kínálatunkban!

Logózz bátran!

Ne felejtsd el feltüntetni, hogy csodás ajándék megálmodóját - tehát magadat, a cégedet. Brandelj, emblémázz bátran, hiszen az egész lényege, hogy nyomot hagyj. A logó mérete legyen szolid, de észrevehető, próbálkozhatsz más technológiával is, hogy egyedivé tedd a megjelenést.

 

Nézz szét megújult webáruházunkban és válaszd ki a tökéletes karácsonyi B2B reklámajándékot! Az emblémázás során is szívesen segítünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!