Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Tedd hangulatossá a készülődést karácsonyi reklámajándékokkal!

2022-10-24

Rohamosan közeleg a téli időszak, amikor kimutatod a háládat az ügyfeleid, partnereid és vásárlóid felé egy kis extra törődéssel. A Black Friday őrületében és a téli leárazások hajszájában már nem lesz időd a karácsonyi meglepetésekre gondolni, ezért érdemes már több héttel előtte felkészülnöd. A karácsonyi reklámajándékok kérdése már jó ideje ott repkedhet a fejed felett. Vajon mit érdemes az év legszebb ünnepén vevőidnek, ügyfeleidnek ajándékozni? Olvass tovább, segítünk a választásban!

Tedd hangulatossá a készülődést karácsonyi  reklámajándékokkal!

Itt az ideje felkészülni az ünnepre

Egy szuper esztendőt tudhatsz magad mögött? Az üzleted szárnyalt, és a túlcsorduló boldogságodból másnak is szeretnél adni? Adj hálát az ügyfeleidnek promóciós ajándékokkal, hogy soha ne felejtsenek el! Mint minden évben, már októberben az érdeklődés célkeresztjébe kerülnek a karácsonyi reklámajándékok.
Ünnepi reklámajándékozás szempontjából a karácsony az egyik leghálásabb téma, hiszen a hangulat, a szeretet, a csillogó jókedv akár karácsonyfadíszek, édességcsomag, játékok, mintás zoknik és kalendáriumok formájában is testet ölthetnek. A felkészülési időszak a legnehezebb, a tervezgetés, a termékek közötti válogatás idegörlő és stresszes feladat lehet. Éppen ezért, a következőkben webhelyünkön a legjobb karácsonyi megoldásait sorakoztatjuk fel, hogy megspóroljunk Neked egy kis időt és energiát! Úszkálj a jobbnál jobb reklámajándékok tengerében, most mentőövet is nyújtunk hozzá!


Jöjjenek a karácsonyi reklámajándék ötletek!

Karácsonyi reklámajándék kategóriánk elképesztően széles skálát vonultat fel a legjobb ünnepi termékekből. Polcainkon egymás mellett sorkozik a hangulatosabbnál hangulatosabb karácsonyi céges ajándék, lássunk ebből egy pár remek darabot:
● Az Első Hó csoki és mézeskalács csomagunkkal az édesszájú ügyfeleid örülhetnek majd. Elegáns és szívmelengető ajándék, emblémázd fel és élvezd a hálás mosolyokat!
● A HO-HO-HO karácsonyi ajándékcsomag azonnal ünnepi hangulatot teremthet az irodában. A különleges forralt bor fűszerkeverék, mandula és szaloncukor meseszép csomagolásban hozza magával a jókedvet.
● Egy igazi ezermester kalendárium is remek ötlet lehet. A Leirvik adventi naptárban több fogó, bitfej, csavarhúzó és csipesz található.

● A gyertyák minden karácsonykor hatalmas sláger termékek, idén sem maradhatnak ki a sorból. Webshopunkban különböző illatú és kialakítású termékek között válogathatsz.

● Ha már baráti viszonyt ápolsz az ajándékozottal és ismered a szenvedélyeit, a bor kiegészítők és a tea, kávé kiegészítők kategóriánk termékei között megtalálod a borszerelmesek és a kávérajongók álmait.


Még több ötletre vágysz? Nézz szét nálunk, garantáltan megtalálod a tökéletes karácsonyi reklámajándékot!