Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ajándékozz jól: ezeket a reklámajándékokat vesd be idén karácsonykor!

2022-12-01

 

Igen, végre itt vagyunk a december küszöbén, az igazi karácsonyi hajsza, az folyamatosan pörgő All I Want For Christmas, a boltokban kígyózó sorok és az ajándék vásárlás időszakában. A cégvezetőknek sem könnyű ilyenkor, a Black Friday őrület után rögtön az ünnepi kampányok tengerébe csöppennek. Azonban ilyenkor sem szabad megfeledkezni egy fontos dologról: a brandépítésről és a háláról. A reklámajándékok mind a két célt kipipálják. A plusz kedvességgel még szimpatikusabbak lehetünk kollégáink szemében és a potenciális visszatérő vásárlók tekintetében is fantasztikusak. Készültünk Neked pár szuper tippel, amikkel garantáltan tarolhatsz idén karácsonykor, legyen szó a munkatársaidról, a partnereidről vagy a vevőidről!

Ajándékozz jól: ezeket a reklámajándékokat vesd be idén karácsonykor!

Karácsony? Akkor reklámajándék!

Elképesztő milyen gyorsan repül az idő. Még csak most írtuk meg az év elejei tippjeinket, máris az év vége felé robogunk - méghozzá szélsebesen. Reméljük időben felkészültél erre az időszakra, ahogyan azt már az év első hónapjaiban javasoltuk Neked. Ha már elkezdted a tervezést, máris előrébb jársz egy lépéssel. A következő hetek egyébként is stresszesen telnek majd, nincs szükséged plusz teherre, nem igaz? A céges karácsonyi ajándékozás egyaránt fontos a kollégák és partnerek esetében is, hiszen ezzel tudod kifejezni az elismerésedet és megbecsülésedet feléjük. Ezen ajándékok beszerzése nagy fejtöréssel járhat, ha nem kezded el MOST AZONNAL a kiválasztásukat. Na de pontosan mit érdemes beszerezned? Mutatjuk!

Ezekkel a karácsonyi reklámajándékokkal garantált lesz a siker!

A karácsony tematikája szinte kimeríthetetlen reklámajándékok tekintetében! Karácsonyfadíszek, ajándékkártyák és üdvözlőlapok, karácsonyi matricák, mikulás csizmák és sapkák - szinte csak a képzeleted szabhat határokat! Most összeválogattuk Neked egy helyre ezeket a termékeket, csemegézz bátran karácsonyi reklámajándékaink között!

Úgy gondolod, hogy egy naptárnak, kalendáriumnak örülnének a legjobban kollégáid vagy ügyfeleid? Nálunk egyszerű, minimalista naptárakat és színpompás kalendáriumokat is találsz!

Van egy termék, amivel mindig sikered lesz: ez pedig az édesség. Csokoládé csomagok, gyönyörű dobozos bonbonok, szaloncukor válogatás, mézeskalács szett - mind tuti siker.