Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Az irodai élet megmentői - Reklámajándékok, amik nem hiányozhatnak az asztalról!

2023-02-01

Szétszórt iratok, rendetlen asztalok, szürke falak, egyhangúság… Neked is egy iroda jutott eszedbe? Ideje, hogy ez változzon! Az irodai lét minden perce szenvedés lehet, ha nem adottak megfelelő körülmények a munkához. Teremtsd meg az ideális munkakörnyezetet kollégáid, partnereid, ügyfeleid számára irodai reklámajándékokkal! A jó promóciós termék ismérvei: különleges, emblémázott, figyelemfelkeltő, hasznos - ezek mindegyikét kipipálhatod egy-egy jól megválasztott irodai darabbal. Segítünk, miket érdemes beszerezned már az év elején!

Az irodai élet megmentői - Reklámajándékok, amik nem hiányozhatnak az asztalról!

Az örök kedvenc, az elmaradhatatlan kiegészítő - Reklámajándék tollak minden mennyiségben

Nem hiába a toll az egyik legnépszerűbb reklámajándék! Minden nap használatos tárgy, az irodák elengedhetetlen kelléke. A hasznossága tehát vitathatatlan. Na de hogyan tehetnénk különleges, figyelemfelkeltő reklámajándékká egy ilyen egyszerű, hétköznapi tárgyat? A válasz egyszerűbb, mint gondolnád! A hagyományos, műanyag tollak helyett érdemes más vizekre is evezned. A gumírozott golyóstollak, a környezetbarát tollak, az érintős tollak mellett hozzájuk illő tolltokkal is kedveskedhetsz kollégáidnak, ügyfeleidnek. A jól elhelyezett emblémáddal pedig teljes lesz a kép!

Teremts rendet az irodában!

Rend a lelke mindennek! Ez a mondás az irodára hatványozottan igaz! Csakis rendezett környezetben, jól felszerelt asztalnál, kellemes légkörben lehet hatékonyan, könnyen és boldogan dolgozni. A jegyfüzetek, jegyzettömbök az irodai asztalok egyik legfontosabb kiegészítői. Segítségükkel kollégáid, partnereik rögtön papírra vethetik az ötleteiket. A jegyzetcsipeszek és mappák a rendezettségért felelnek. A különleges mintájú, több funkcióval is rendelkező termékek garantáltan mosolyt csalnak az ajándékozottak arcára, nem fogják egyhamar elfelejteni a figyelmességedet.

A jelszó: egyediség 

Ha egy igazán különleges, egyedi és humoros promótermékre vadászol, melyet a hozzád közel álló munkatársaknak, partnereknek adhatsz, most megtaláltad! A stresszoldó reklámajándékok különböző méretben és formában elérhetőek, így teljes mértékben az ajándékozott személyre, vagy cégre szabottan választhatod ki a tökéletes darabokat.

 

Szeretnél elmerülni a reklámajándékok tengerében? Az 1001 reklámajándék mentőövében biztonságosan sodródhatsz a legjobb, prémium minőségű termékek között. Tankolj fel már januárban reklámajándékokból!