Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Szabadidős reklámajándékok

2013-05-22

Ahogy közeledünk a szabadságolós nyári hónapok felé, egyre több ember szakít magának, ha mást nem egy hétvégényi szabadidőt. A szabadidős programok valósággal tobzódnak a változatosságban. Ezért, ha ön vállalkozóként a hasonló elfoglaltságú embereket szeretné megcélozni, akkor elmondhatjuk, hogy a hobbiszerű foglalkozások első helyen állnak a szabadidős programok között. Itt is érdemes azonban a minél nagyobb tömegeket megmozgató programokra, hobbikra asszociálni, hisz a reklámajándék vagy szóróajándék kampány sikere a minél nagyobb elérhetőségen múlhat leginkább.

Szabadidős reklámajándékok

Szabadidős tevékenység alatt mit érthetünk? Itt kifejezetten kis hazánkban végezhető, megtekinthető, résztvevő tevékenységre kell gondolnunk. Mindjárt ki is zárhatjuk a vadvízi evezést és bálnavadászatot

Előnyben részesíthetjük azonban az olyan szabadidős tevékenységeket, mint a kirándulás, a hegyek, dombok, tavak szerelmeseit, ebben az esetben akár komolyabb piknik felszerelést, termoszt ajándékozhatunk. Ha kisebb értékű szóróajándékot részesítünk előnyben, akkor iránytűs kulcstartó, különféle ársávba eső kulacsok.

A kert megszállottainak a barkács eszközök, szerszámok és kerti tevékenységhez köthető használati tárgyakkal indíthatunk kampányt.

Míg azok számára, akik a szabadidős tevékenységet a különféle sporteseményekhez kötik, számukra ideális lehet a focimeccseken használt kürt, tapsolórúd és síp. Aki önmaga is aktívan részt vesz valamilyen szabadidős sporttevékenységben, mint a futás vagy biciklizés kiváló reklámajándék, akár a lépésszámláló, akár valamilyen biciklis biztonsági kellék.

A szabadidős reklámajándékokkal megcélzott csoport kampánya azért is lesz sikeres, mert a reklámajándéknak ebben az esetben felértékelődik a személyes megszólító ereje.

Ha nem tudott dönteni, még több szabadidős reklámajándékot talál webáruházunkban!