Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Darabok

2010-07-08

Talán a legtöbb félreértés és konfliktus abból származik, hogy mi a reklámtárgyakat csak nagyobb mennyiségben készítjük, vagyis nem adunk el egy-egy darabot. Hiszen jellemzően emblémázott termékekről van szó, ahol az árak és munkafolyamatok is úgy vannak tervezve, hogy egyszerre többet vesz a kedves vevő. Bizonyos termékeknél nem is létezik egy darabos kiszerelés.

Darabok

Az, hogy mi számít már nagyobb mennyiségnek, termékenként is változhat, és nincs rá olyan ökölszabály, amely ezt meghatározza. Egyszerű, olcsó tollból például 10 db is még kevés, de díszdobozos, egyedi ajándéknak is adható tollból már lehet akár öt darabot is rendelni.

Amit nem tudunk megtenni, az az egy darabos rendelés a kisebb értékű termékeknél. Pedig rendszeresen érkeznek kérdések, hogy megtetszett valakinek a weboldalon egy labda vagy egy tolltartó, egy számológép. Ilyenkor nem tudunk mást csinálni, mint az érdeklődést megköszönve elutasítani a rendelést.

Mert bár kis mennyiség is rendelhető nálunk, de Micimackó szavaival kell néha élnünk, amikor a Nyuszitól kapott mézre nézve ennyit mondott: "Kicsit többnek gondoltam azt a keveset".