Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Világító szilikon karkötő és feliratozható pólók: szezonalitás az ajándékozásban

2018-12-05

A reklámajándékok népszerűségét mi sem igazolja jobban, mint az, hogy az év minden időszakában nagy érdeklődésre tartanak számot. Természetesen vannak olyan hónapok, amikor fokozottan sokan választják a bennük rejlő lehetőségeket. A nyári hónapokban a világító szilikon karkötő, a felfújható strand felszerelések éppen olyan kedveltek, mint a sportoláshoz, utazáshoz alkalmas kiegészítők. Az ünnepekhez közeledve a karácsonyi motívumokkal dekorált ajándékok kerülnek fókuszba, a feliratozható pólók pedig szinte egész évben népszerűek.

Világító szilikon karkötő és feliratozható pólók: szezonalitás az ajándékozásban

Világító szilikon karkötő: szezonalitás a meleg hónapokban

A nyár sokak számára egyet jelent a pihenéssel, a feltöltődéssel és a kikapcsolódással. Nem véletlen, hogy ekkortájt sok cég teszi le a voksot a felfújható strand kiegészítők mellett, hiszen ezeknek van szezonja. A törölközők szintén kedveltek, ezek ráadásul igen nagy felületen teszik lehetővé az embléma elhelyezését, és ezzel a cég által kínáltak reklámozását. A fesztiválok időszakának is számító nyári hónapokban a világító szilikon karkötő is keresett, ráadásul rendkívül olcsó reklámajándéknak számít az. Kifejezetten ajánlott azok számára, akik nagy mennyiségű feliratozható meglepetést szeretnének készíttetni, és éppen ezért nem elhanyagolható szempont az ár.

Feliratos pólók rendelése: egységes image-et a cégnek!

A reklámajándékok között egyedülálló helyet foglalnak el a feliratos pólók, amelyekre gyakran esik a választás kifejezetten a munkavállalók egységes megjelenését megcélozva. Elsősorban a kereskedelemben vagy a szolgáltatói szférában dolgozók esetén találkozhatunk az egyen pólókkal, melyekről azonnal tudjuk, hogy melyik cég képviselőjével van dolgunk. A feliratos pólók rendelése során ma már kivétel nélkül olyan minőségi alapanyagok közül válogathatunk, amelyek kényelmes viseletnek számítanak. Ha ruhadarabokról van szó, akkor bizony ez kiemelt jelentőséggel bír.

A feliratos pólók egyébként akkor is remek választásnak bizonyulnak, ha személyre szóló meglepetéssel szeretnénk kedveskedni. A pólóra kerülő feliratok között a humoros jellegűek kifejezetten kedveltek. Engedd szabadon fantáziád, és lepd meg barátaid hasonló, kreatív ajándékkal! A feliratos pólók rendelése céges megrendelők számára is remek döntés, így sikerülhet ugyanis egységessé varázsolni az alkalmazottak megjelenését, ami a cégnél uralkodó rendszerezettségről is sokat elárul.