Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Üvegpohár feliratozás: ajándék alkalomtól függetlenül

2017-07-07

Ha ajándékozásra kerül sor, gyakran vagyunk gondban, hiszen nem könnyű megtalálni az ideális meglepetést. Vannak azonban olyan fajták, melyekkel nemtől, kortól és alkalomtól függetlenül nem lőhetünk mellé. Érdemes reklámajándék választás alkalmával is szem előtt tartani azt, hogy a praktikus darabok szinte mindig beváltják a hozzájuk fűzött reményt. Az irodai és az autós kiegészítők mellett nagy népszerűségnek örvend az üvegpohár feliratozás is, hiszen ennek köszönhetően egyedi konyhai eszközt kaphatunk, mely végigkíséri majd a reggeli kávézásokat és az esti teázásokat is.

Üvegpohár feliratozás: ajándék alkalomtól függetlenül

Üvegpohár feliratozás egyéni igényekre szabva

Bár az üzletekben számos feliratozott bögrével és pohárral találkozhatunk, de mi a helyzet akkor, ha egyéni elképzeléseinket szeretnénk viszontlátni ezeken a termékeken? Fényképet, a céges emblémát vagy igény szerinti feliratot is elhelyezhetünk felületükön, hiszen az üvegpohár feliratozás erre remek lehetőséget teremt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek az eszközök nap mint nap használatban vannak az irodában, vagy a háztartásokban, így érdemes kihasználni az ebben rejlő marketing lehetőségeket. Azok a reklámajándékok bizonyulnak a leginkább népszerűnek, melyek a vásárlók, ügyfelek számára hasznosak. Amennyiben nem praktikus meglepetésre esik a választás, úgy jó eséllyel landol az majd a kukában. Dobott már ki poharat, vagy bögrét? A megfelelő színvonalú darabok akár éveken át jelen lesznek a háztartásban, ezzel népszerűsítve a céget.

Üvegpohár feliratozás megfizethető áron

Az üdítős poharak és söröskorsók minden háztartásban megtalálhatóak. Nem véletlen, hogy gyakran esik rájuk a választás reklámajándék készíttetés során is. A megfizethető áron elérhető üvegpohár feliratozás kitűnő választás lehet akkor, ha nem tudunk komoly összegeket rászánni a reklámajándék készítésre, mégis mutatós, igényes darabokra lenne szükségünk. Szettben akár céges ajándékként is megállja a helyét a megoldás, de termék mellé csomagolva szintén jó választás lehet.

Az egyéi igények szerinti feliratok készítése lehetővé teszi, hogy a céges image-et a kívántak szerint alakítsuk, és az értékesíteni kívánt termék vagy szolgáltatás hírét sikerüljön minél többekhez eljuttatni. Ebben segít az üvegpohár feliratozás, melynek megrendelésekor érdemes olyan lehetőségekkel is megismerkedni, mint a különféle irodai és autós kiegészítők emblémázása.