Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Termosz: nem hagy hidegen

2013-11-01

Karácsony közeledtével épp egy olyan reklámajándékra van szüksége mindenkinek, ami valójában melegséget áraszt, meg tartja az ajándékozottban is azt az érzést, ami ahhoz szükséges, hogy a Szeretet Ünnepe ne csak egy legyen a sok egyháziasított ünnep közül.

Termosz: nem hagy hidegen

Képzeljünk el egy olyan céges karácsonyi ajándékot, ami valóban melegen tartja a bele töltött italt, aminek az ajándékozása lehet akár egy jól irányzott metafora is. Igen, tisztelt olvasó, a termosz egy ilyen ajándék is lehet! Reklámszakemberként vallom, hogy a tárgyak, termékek funkciójukon túl mondanivalóval is felruházhatók. És mióta a termosz elindult világot meghódító útjára, aminek lassan 110 éve, sokszor és sokan ajándékozták egymásnak ezt a funkciója miatt lassan nélkülözhetetlen terméket.

Különböző kialakítású termoszokkal találkozhatunk, megismerhettük a hagyományos, lecsavarható kupakost, aminek a kupakja kávés –vagy teáscsészeként szolgál, megismerhettük azt a termoszt, amiből közvetlenül lehet inni, van egyszerű palack kivitelű, vagy füles, kulacs alakú, pohárszerű, mindez különböző űrtartalommal variálva. A színek pedig a szivárvány minden színét kihasználják a hangulatában is színesebb, üdébb, játékos megjelenéshez. Ebből kifolyólag minden korosztálynak készülhet, és minden korosztály hálásan fogadja, ha termosz ajándékot kap.

Emblémázása egyszerűen és költséghatékonyan történik, a nyomat szép, élénk, telt színű lesz, és a termosz egész felülete felhasználható a céges igényeknek. Legyen a termosz komoly karácsonyi –újévi üdvözlet vagy humor forrása, kínálatunkban megtalálja a megfelelőt, ehhez csupán ide kell kattintani!