Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Stílusos könyvjelzők többféle színben

2016-03-16

Bár kétségtelen, hogy napjainkban az olvasási szokások igencsak megváltoztak, mégis sokan döntenek még ma is az elektronikus könyvek helyett a hagyományos változat mellett. Sokan vannak úgy vele, hogy az igazi olvasás-élményt a papír alapú regények adják. A könyvek szerelmesei jól tudják, hogy egy jó könyvjelző nem hiányozhat az éjjeliszekrényről, hiszen kedvenc olvasnivalóink többet érdemelnek a sarkok behajtogatásánál. Reklámajándék iránt érdeklődve erre célszerű gondolnia, hiszen a könyvjelzők remek választásnak bizonyulnak a céges image építése érdekében.

Stílusos könyvjelzők többféle színben

A vonalzóval kombinált változat mellett a kedves állatfigurás megoldás is nagyon kedvelt, de többféle színben kapható alumínium könyvjelzők mellett is leteheti a voksot. Nem csak a praktikum és a tetszetős design szólnak azonban a

könyvjelzők, mint reklámajándékok

mellett, hanem az embléma elhelyezésének lehetősége is. Legyen szó akár céges elérhetőségéről, logójáról, a könyvjelzők felületén elhelyezett információk hozzásegíthetik marketing céljai eléréséhez. A színes, praktikus darabok iskolába éppen úgy alkalmasak, mint az otthoni olvasgatás mellé. A kínálatban megtalálhatóak minden korosztály igényeinek megfelelő darabok.

Az elektronikus könyvek elérhető ára és egyszerű tárolhatósága igen népszerű, de szerencsére nem szorították ki a hagyományos könyveket a kínálatból. Az olvasással töltött idő alatt egy egészen más világba csöppenhetünk, és szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Járuljon hozzá ehhez az élményhez minőségi, emblémázható könyvjelzők ajándékozásával!