Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ruházat - emblémázott munkaruha

2011-10-04

Mint ígértem ez a bejegyzésem ruházati termék ajánló lesz. Nem speciálisan arról szól, hogy milyen termékek találhatók oldalunkon, sokkal inkább arról szeretnék írni, hogy a ruházati termékek elsősorban milyen reklámcélra használhatók fel.

Ruházat - emblémázott munkaruha

Az emblémázott ruházati termék jelentős mértékben lendítheti előre egy vállalkozás ismertségét, épp a mozgó reklámhordozó jellege miatt, amiről előzőleg már írtam. Statisztikailag sem igazán lehet felmérni, hogy milyen típusú emberek látják majd emblémánkat, milyen iskolázottságú, milyen kultúrkörben mozgó, milyen foglalkozású az a társadalmi réteg, ahol viselik az adott ruházati cikket. Még akkor sem lehet mindezt pontosan felmérni, ha célirányosan terítjük a reklámajándékot.

A reklám-ruházati termék legkiválóbb felhasználási területe lehet, ha munkaruhaként, a hasznost a hatékonnyal ötvözzük. Hasznos, mert ruházati terméket biztosít alkalmazottainak, hatékony, mert céges emblémával ellátva reklámozza vállalkozását.

Egy mosolygós, vagy segítőkész alkalmazott céges munkaruhában a legideálisabb humán „reklámtermék”. A vásárlókban, ügyfelekben, megrendelőkben szinte észrevétlenül nyomatékosítja a cég létét, hírnevét.

Munkaruhát a gazdasági termelés és a szolgáltatóipar szinte minden területén lehet használni. Így egyértelműen adott a lehetőség, ennek reklámcélú felhasználására.

Csak vegyünk néhány példát erre:

vendéglátóiparban, a kötény, a blúz, az ing, a póló megfelelő használata, elegáns és profilba illő munkaruha lehet kereskedelemben, boltokban, raktárakban stb., a mellény, a sapka céges emblémája reklámozhatja vállalatát.

Építőiparban, műhelyekben, gyárakban, az overál, a megfelelő munkaruha, emblémázási felülete logó és szlogen megjelenítésére is alkalmas.

Természetesen ezektől az általános javaslatoktól ki-ki a maga belátása szerint eltérhet, vagy alkalmazhatja.

Egy azonban biztos, az emblémázott ruházati termék szórása van olyan széles körű és teljes értékű, ami önnek bevételben, vagy ismertségben, de nyereséget termel. S, mint tudjuk a kettő nagyon is összefügg.