Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reprezentációs költség könyvelése: szakadjon el a számoktól, és válasszon reklámajándékokat!

2018-07-29

Napjainkban korántsem egyszerű vállalkozóként jelen lenni a piacon. A reprezentációs költség könyvelése, a folyamatosan változó jogi környezetnek való megfelelés, vagy a konkurenciánál jobb ajánlatok kínálása mind olyan terület, amely odafigyelést igényel. Természetesen nem mehetünk el a marketing célok megvalósítása mellett sem, hiszen a hosszú távú, eredményes piaci jelenlét múlhat a fejlődés lehetőségén. Nem véletlen, hogy napjainkban egyre többen teszik le a voksot a reklámajándékok mellett, ezek ugyanis több területen is hasznosnak bizonyulnak, ráadásul költséghatékonyságukhoz sem férhet kétség.

Reprezentációs költség könyvelése: szakadjon el a számoktól, és válasszon reklámajándékokat!

Ajándéktárgyak nagykereskedése emblémázási lehetőséggel

A reklámajándékok ereje éppen abban rejlik, hogy egy hasznos, időtálló minőséget képviselő darab választásával akár éveken át jelen lehet a hétköznapokban a rajta elhelyezett embléma, ezzel hirdetve a céget, valamint az általa kínáltakat. Ezt aligha várhatnánk el más reklámozási formáktól, melyek ráadásul igen sokba is kerülnek. A reprezentációs költségek könyvelése, vagy az adójogi szabályoknak való megfelelés mellett érdemes olyan területre is hangsúlyt helyezni, mely javíthatja a vásárlókkal, ügyfelekkel való kommunikációt, és egyúttal a céges image is építhető ilyen módon.

Búcsúajándék ötlet munkatársnak? Emblémázással örök emléket adhat!

A búcsúajándék ötlet munkatársnak, alkalmazottnak? Ha a cél egy maradandó, szép emlékeket idéző meglepetés kiválasztása, akkor is érdemes elgondolkodni az emblémázható ajándékokon. A cégre emlékeztető felirat vagy logó kiválóan elhelyezhető egy nívós tollkészleten, valamilyen szabadidős tevékenységet szolgáló ajándéktárgyon, de az autós kiegészítők, vagy a kütyük használatát optimalizáló eszközök is nagy népszerűségnek örvendenek ilyen téren. Hogy a búcsúajándék ötlet munkatársnak beváltsa a hozzá fűzött reményeket, érdemes kipuhatolni, hogy mivel szeret foglalkozni az illető, és hogyan tölti szabadidejét. Ezt jobb esetben egy évek óta tartó munkaviszony során már tudni lehet az emberről. Fontos, hogy úgy válasszunk ajándékot, hogy az személyre szóló legyen, ezzel igazi örömet okozva az új életútra lépőnek.