Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámtoll feliratozás akár prémium minőségben is

2018-02-25

A megfizethetőség kiemelt jelentőséggel bír akkor is, ha reklámajándékokról van szó. Különösen így van ez akkor, ha nagymennyiségű megrendelést szeretnénk leadni, melyek kapcsán az ár korántsem elhanyagolható tényező. A reklámtoll feliratozás remek lehetőséget teremt arra, hogy sikerüljön minél többekhez eljuttatni a cég hírét, ráadásul esetében kifejezetten hasznos ajándékról van szó.

Reklámtoll feliratozás akár prémium minőségben is

Reklámtoll feliratozás: használati tárgy a mindennapokban

A cégek egyre gyakrabban teszik le a voksot a reklámajándékok mellett, hiszen más hirdetési módszerekkel összehasonlítva kifejezetten eredményesnek bizonyulnak. Elhelyezhető felületén a cég neve, a márkanév, vagy egyéb, tetszés szerinti információk. A reklámtoll feliratozás a használati eszköz kis méreténél fogva hozzácsomagolható termékekhez, és akár minden nap velünk lehet a táskában. Ugyan azt gondolhatnánk, hogy a számítógépek és laptopok már szükségtelenné teszik használatukat, tény viszont, hogy az élet számos területén igény mutatkozik a hagyományos írásra, mely mellé nélkülözhetetlen a golyóstoll.

Reklámtoll feliratozás változatos színekkel, kialakítással

Ha tollakat szeretnénk a marketing tervben foglaltak szolgálatába állítani, akkor igen széles választékkal találhatjuk szembe magunkat. A legegyszerűbb megoldásoktól kezdve a változatos színben elérhető darabokig sokféle közül válogathatunk, így akár a céges logónak megfelelő színben is elérhetőek igényes darabok. A kiváló funkcionálásra mindenképpen érdemes hangsúlyt helyezni, hiszen a reklámajándék minőségével sokat elárulunk a cég által képviselt színvonalról. Image építés érdekében is fontos, hogy megbízható minőséget adjunk akkor is, ha a reklámtoll feliratozás segítségével elérhető végeredményről van szó.

Céges ajándék? Reklámtoll feliratozás prémium színvonalon!

Az emblémázható ajándéktárgyak nem csak akkor kerülnek szóba, ha reklámozásról van szó, hanem céges ajándékozás terén is. A partnereknek megköszönhetjük az együttműködést egy prémium kategóriás toll szettel, mely mind megjelenését, mind minőségét illetően magas színvonalat képvisel. A reklámtoll feliratozás ebben az esetben egészen diszkréten történik, megőrizve ezzel az ajándéktárgy által képviselt minőséget. A praktikus, mindennapokban remekül használható eszköz akár az élet fontos pillanataiban, szerződések aláírásakor is jól jön.