Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Melyek a legnépszerűbb tavaszi reklámajándékok?

2019-05-03

A reklámajándékok kiválóan alkalmasak arra, hogy segítségükkel a céges image építhető legyen. Hozzájárulnak a vásárlókkal való kapcsolat javításához, ez pedig az értékesítési mutatókat illetően korántsem elhanyagolható szempont.

Melyek a legnépszerűbb tavaszi reklámajándékok?

De mégis melyek a legnépszerűbb tavaszi reklámajándékok?

Egyaránt különbséget tehetünk az egyes évszakok között marketing célból? A tapasztalatok szerint megvannak azok a klasszikus emblémázható meglepetések, melyek bármikor megállják a helyüket. Tény az is, hogy a tavaszi reklámajándékok között sok az utazáshoz, sportoláshoz, szabadidős elfoglaltsághoz kapcsolódik. Nem véletlen, hiszen az első tavaszi napsugarak már sokakat csábítanak a szabadba. Az esernyő azonban mindig jól jön, és ez kifejezetten jó választás reklámajándékként. Ilyenkor indul az utazási szezon is, tehát a sporttáskák szezonja. Egy strapabíró, igényes kivitelezéssel bíró darabbal éppen úgy nem lőhetünk mellé a tavaszi reklámajándékok kiválasztásakor, mint a sportfelszerelésekkel.

Tavaszi reklámajándékok nem csak tavaszra

Legyen szó akár labdákról, sportos ruházatról, jóga matracról vagy súlyzókról, az életmódváltás részeként ezeknek mind helye van a mindennapokban. Egy megfelelő űrtartalommal bíró kulacs egész tavasszal és nyáron kitűnő szolgálatot tehet, de az autós kiegészítők mellett sem mehetünk el. A tavaszi hónapokban rendszerint többet használjuk az autót, és a kirándulások kapcsán sincs ez másként. Jól jön az autós töltő, vagy akár a folyamatos elérhetőséget biztosító power bank.

Ez utóbbi fényképezés során is nélkülözhetetlen, hiszen jól tudjuk, ha ismeretlen tájakon járunk, akkor szeretnénk mindent megörökíteni, a telefon vagy a fényképezőgép energiaellátása azonban véges. A tavaszi reklámajándékok mellett érdemes körülnézni az olyan örök klasszikusok között is, mint például a bögre vagy a különféle tollkészletek, mappák. A nyári időszakra készülve már a felfújható strandeszközök és a törölközők is bírnak létjogosultsággal, sőt, a fesztiválszezonban az apró szóróajándékok, karkötők is nagy népszerűségnek örvendenek.