Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Legyünk barátságban a környezettel!

2012-02-17

Egyre biztatóbb, hogy sokan keresnek környezetbarát reklámajándékokat nálunk. Ez azért is üdvös, mert mindennek örülnünk kell, ahol a környezetvédelem megnyilvánul. Magam részéről pedig külön öröm és nem titkolt büszkeség tölt el, hogy hozzá tudunk járulni a tágabb életterünk védelméhez. A környezetbarát reklámajándékok, többnyire újrahasznosított termékek. Újrahasznosított papír, vagy papíralapú reklámtollak, ceruzák, irodaszerek, egyéb termékek. Értékük szerint vetekszik bármilyen „eredeti” gyártású eszközzel, termékkel, sőt, mivel környezetbarát technológiával készültek még nagyobb eszmei értékűnek is tekinthetjük.

Legyünk barátságban a környezettel!

Az a cég, vállalat, aki azon van, hogy a környezet védelmére hívja fel a figyelmet, akkor is, mikor épp reklámoz, - többnyire fogyasztásra buzdít - jó példa lehet nem csak a hasonló cégek számára, hanem épp a reklámmal befolyásolni kívánt célközönség számára is.

A környezetbarát reklámajándékoknak egyetlen apró hátrányuk van, ha lehet ezt egyáltalán hátránynak nevezni, mivel ezt a problémát alapból ki tudjuk küszöbölni.

Csupán a megrendelő részéről is szükséges némi rugalmasság és kompromisszumkészség.

Arról van ugyanis szó, hogy ezekre az újrahasznosított papírból készült, vagy papíralapú termékekre egy sárga, vagy egy zöld, esetleg egyéb melegebb szín sima nyomása kivitelezhetetlen. Egyszerűen azért, mert a papír megissza a tintát. Ám ez sem szegi kedvünket ahhoz, hogy a megrendelést teljesítsük, és a megrendelő igényeit maximálisan kielégítsük, mert ilyenkor tudjuk orvosolni a problémát. Mégpedig azzal, hogy vastagabban nyomjuk az adott színt, ami grafikailag változtat, vagy pedig erősebb színnel nyomjuk, mint az eredeti grafika.

Összegezve, ha Ön egy olyan vállalatvezető, aki szívesen felvállalná, hogy cége öko reklámajándékokkal bonyolít le egy reklámkampányt, de épp a fentebb vázolt problémától félt, akkor, íme, a megoldás!

Bátran lépjünk a „környezetbarátság” ilyesfajta megnyilvánulása felé!