Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Karácsonyi reklámajándék: a 6 legnépszerűbb

2014-09-26

Az ősz beköszöntével már nem sokat kell várni ahhoz, hogy karácsonyi dekoráció lepje el az üzletek kirakatait. A cégek pedig elkezdhetnek azon gondolkozni, mivel köszönjék meg ügyfeleiknek egész éves hűségüket, illetve kívánjanak nekik kellemes ünnepeket. Nem árt, ha az ajándék a karácsony hangulatát idézi, de ami még fontosabb, hogy a tárgy hasznos és esztétikus legyen, így az ügyfél valóban használja, hiszen a logózott ajándék csak így népszerűsítheti a cégét. Az alábbiakban 6 népszerű karácsonyi reklámajándékot mutatunk be, amelyeket szívesen választanak a vállalatok.

Karácsonyi reklámajándék: a 6 legnépszerűbb
  • Ajándékkosarak: Egy különleges élelmiszerekből, csokoládéból, kávéból és italokból összeállított ajándékkosárnak minden ügyfél örül, hiszen maguknak nem feltétlenül vásárolnának ilyen drága különlegességeket. Ha kevesebbet szeretne költeni az ajándékra, egy elegáns doboz bonbon is megteszi, logózott csomagolással.
  • Adventi Naptár: Ha időben megajándékozza ügyfeleit egy adventi naptárral (azaz még mielőtt ők vásárolnak egyet maguknak), nagy eséllyel valóban kiteszik majd a falra, így cége logója minden egyes nap a szemük előtt lesz karácsonyig. Az adventi naptáron nagy méretű számok szerepelnek; így a megajándékozott akár csupán dekorációként is szívesen kiakasztja a lakásba.
  • Stresszlabda: A karácsony ügyfele számára is stresszes időszak: sokasodik a munka az irodában, és otthon is rengeteg a teendő. Egy – akár karácsonyi mintájú – logózott stresszlabda így ötletes és hasznos ajándék.
  • Díszek: A karácsonyfa-, ajtó- vagy asztaldíszekkel sem foghat mellé, hiszen minden évben összetörik egy-egy üveggömb, vagy megrongálódnak a dekorációk a tárolás során. A logót ebben az esetben inkább a dísz dobozán helyezze el.
  • Képeslap: Nem kell ahhoz drága reklámajándék, hogy az ügyfél értékelje a figyelmességet. Ha képeslapot küld partnereinek, ne a boltok sablonos kínálatából válasszon, hanem inkább nyomtattasson különleges, cége stílusát tükröző, egyedi üzenettel ellátott lapokat.

A legtöbben az ünnepek alatt inkább a zenehallgatást választják tévénézés helyett, így egy karácsonyi dalokat tartalmazó CD ideális ajándék – a lemez borítóján cége logója is elfér.

Céges karácsony ajándékkínálatunk már elérhető!