Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Játszani is engedd…

2013-08-01

Kánikula, hőségriadó, Forma 1, strand, napozás, fesztiválok, szabadság – dióhéjban így jellemezhetnénk a július végi, augusztus eleji nyári kavalkádot. Ehhez pedig már széltében-hosszában feltártuk milyen helyzetben, milyen reklámajándék vagy szóróajándék illik. Egy valamiről azonban nem beszéltünk, pedig a szabadság, a strand, a napozás, a hőség és a napsütés témakörébe szervesen beleillik. A strandjátékok!

Játszani is engedd…

Hisz az ajándékozás egyik fontos eleme a játékajándékozás, akár a mindennapokban, akár az ünnepnapokon. Nincs ez másképp a reklámszakmában, a reklámajándékozásban sem! A nyári önfeledt, kikapcsolódós, strandolós időszakban pedig mi sem lehetne egyértelműbb, és hálásabb reklámajándék, mint a strandjáték. A játékra való hajlama az emberiségnek, mondhatnánk olyan ősi forrásból ered, ami évszázadokon keresztül fennmaradt. Felnőtt és gyerek egyaránt szeret odaadással, beleéléssel játszani, bármilyen játékról is legyen szó. A játék felszabadít, kikapcsol, élénkít, növeli a kreativitás iránti vágyunkat, jókedvre derít. Ezek csak néhány olyan jótékony hatásai a játéknak, amit érdemes kihasználni. A strandjátékok ajándékozásával pedig épp ezt a jótékony hatást lehet erősíteni a megcélzott csoportban.

Ízelítőül néhány strandjáték, ami a mi webáruházunkban is megtalálható, mint a vízi pisztoly, egy hatalmas vízi csatában a család apraja nagyja is részt vehet, hatalmas szórakozás, emellett klasszikus strandjátéknak tekinthetjük a frizbit, amibe nem csak a családtagokat, hanem a kutyust is be lehet vonni, nem beszélve arról, hogy hatalmas emblémázási felülettel rendelkezik. Hasonló élvezetes, páros játék a tollaslabdázás, amivel nem csak örömet szerezhetünk, hanem potenciális vevőkre, ügyfelekre is beruházhatunk. Aki mégis a visszafogott strandjáték ajándékozási típust választaná, ők egy strandlabdával is hódíthatnak, vízben és parton az emberi játékos természet ezzel is csodát tud művelni.

Bővebb termékekért látogasson el weboldalunkra!