Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Iskolakezdés, mert nem lehet elég korán kezdeni!

2011-08-27

Hamarosan iskolakezdés. Lehet van, aki ízléstelennek tartja, hogy ezzel kapcsolatban is a reklámajándékot hozom elő, hisz mindenhonnan csak a reklám ömlik szegény gyerek arcába: TV, internet, újságok, szórólapok, stb.

Iskolakezdés, mert nem lehet elég korán kezdeni!

Ám, mégis úgy gondolom lehet „reklámajándékozni“ kulturáltan is. Sőt! Mi az 1001reklámajándék.hu -n kifejezetten ezt preferáljuk. Persze a megrendelés leszállítása után ügyfelünk már úgy osztja-szorozza emblémázott ajándékát, ahogy neki tetszik, de szerintem még egy szóróajándék sem nyomulás. Főleg, ha egy ötletes, kreatív, s olyan sok esetben még hasznos reklámajándékról is van szó. A megajándékozott így valóban azt érzi, amit ebben az esetben éreznie kell: kapott egy ajándékot.

Ezért mondom nyugodt szívvel, hogy iskolakezdésnél, diákoknál is az efféle reklámajándékozás nyugodt szívvel vállalható. Ettől nem fog csorbulni sem világnézete, sem lelki egyensúlya.

Sőt kifejezetten vannak olyan reklámajándékok, amelyek iskolásoknak épp azt sugallják, amiért abba az intézménybe jár, vagyis, tanulnia kell. Ilyen reklámajándékok lehetnek füzetek, jegyzetfüzetek, tollak, ceruzák, tolltartók, írószercsomagok egyaránt.

Tulajdonképpen úgy reklámozunk, hogy közben megmarad a „sulizás szellemisége“, s egy hasznos iskolai tárgyat minden nap használva, naponta többször is szembesülhetnek a céges emblémával, vagy logóval. A padtárs, iskolatárs, tanárok egyaránt.

Ezen kívül szóba jöhetnek kreatív és humoros reklámajándékok, hobbi kellékek is, nem feledve, hogy gyerekekről, fiatalokról, fiatalkorúakról van szó.

Csuklópántok, nyakpántok, mobiltartók, baseball sapkák, biciklis, kisállatos kellékek, vicces alakú stresszlabdák, vagy vicces kulcstartók. Mind-mind egy egyszerű ajándék legyen, amiben benne van az a plusz, hogy az Ön cégének logója, emblémája egy potenciális ügyfelet toborozhat.

Csakis a legjobb szándék, az 1001 reklámajándék!