Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Image építés emblémázott céges ajándék segítségével

2018-01-10

Nem úgy teljesít cége, ahogyan azt a kezdetekkor megálmodta? Még mindig nem sikerült a kívánt célcsoporthoz eljuttatnia a kínált szolgáltatások, termékek hírét? A hagyományos reklámozási módszerek sajnos rendkívül drágák és az online marketing is folyamatos odafigyelést igényel. Ha mindezek mellett egy hatékony, a céges image-et is építő megoldás mellett szeretné letenni a voksot, akkor az emblémázott céges ajándék a legjobb választás lehet. A kínálat rendkívül széles és a szezonális ajándékokon túl az egész évben praktikus fajtákig sokféle megtalálható a választékban.

Image építés emblémázott céges ajándék segítségével

Baseball sapka emblémázás: praktikus és olcsó

A szakemberek azt tanácsolják a reklámajándék választás előtt állóknak, hogy mindenképpen praktikus és ténylegesen használható darab mellett döntsenek. Miért olyan lényeges ez? Saját példájából talán Ön is tudja, hogy a haszontalan reklámajándékok gyakran a fiókban, vagy rosszabb esetben a kukában landolnak. Ha nem szeretné, hogy az Ön logójával, céges adataival ellátott fajta is így végezze, akkor megéri a minőségre és egyúttal a hasznosságra is hangsúlyt helyezni. A baseball sapka emblémázás mellett rendszerint a tavaszi hónapokkal kezdődően szoktak dönteni az érdeklődők, hiszen ekkor indul a kirándulások időszaka, de szabadtéri sportolás mellé is igen hasznos lehet a kiegészítő.

Reklámajándék emblémázás céges ajándék gyanánt is

Nem csak a vásárlók megajándékozására érdemes gondolni, hanem a céges partnerekre is. A karácsony előtti hónapokban sokan gondolkodnak azon, miként köszönhetnék meg az üzleti kapcsolataiknak az együttműködést. A reklámajándék emblémázás remek döntés lehet, ám arra mindenképpen ügyeljünk, hogy kizárólag a magas minőségű darabok közül válogassunk. A prémium kategóriás tollak, utazótáskák, laptop táskák, vagy az emblémázott céges ajándék csomagok garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

Az emblémázott céges ajándék csomagolható a kínált termékek mellé, de üzletekben is osztogathatóak az. Lehet az alkalmazottak teljesítményösztönzésének eszköze, de a feliratozott pólók akár egységessé is tehetik a cég embereinek megjelenését. Az árak ma már korrektek, ráadásul nagymennyiségű megrendelés esetén további összegek is megspórolhatóak. Ne feledje, a választott darabok minőségével sokat elárul arról, hogy milyen színvonalat várhatnak el cégétől az emberek.