Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Hűtőmágnes a közkedvelt marketingeszköz

2014-02-27

Hűtőmágnes gyakorlatilag bármilyen alapanyagból készülhet: akrilból, kövekből, agyagból, műanyagból, fából, üvegből, porcelánból, de egyszerűen a mágneslap fóliázásával is mutatós és szép hűtőmágnesek készíthetőek. A fényképes hűtőmágnesekhez például műanyagból, mágnesfóliával ellátott tok szükséges, mely lehet áttetsző vagy színezett.

Hűtőmágnes a közkedvelt marketingeszköz

A mágnesesség felfedezése és a jelenség magyarázata a XIX. századra tehető, azonban az évezredek során számos utalás történt a mágnesesség jelenségének tapasztalására. Legendák és különböző feljegyzések utalnak arra, hogy a történelem során az emberiség számos alkalommal találkozott a mágnesességgel mint jelenséggel, azonban alig néhány évszázada használjuk technológiai és dekorációs célokra egyaránt.

Hűtőmágnes készítés rövid határidővel!

Mi elkészítjük az Ön hűtőmágnesét! Kérje egyedi ajánlatunkat!

Ennél azonban sokkal gyakoribb a reklámmágnesek körében a mágnesfólia vagy a mágnespapír felhasználása. A mágnesfólia egy olyan rugalmas, műanyagalapú mágnes, mely ideális alapanyag sík hűtőmágnesek, járműmágnesek, címkék, paletták, tájékoztatók előállítására. Rugalmas és tartós alapanyaga ideális reklámmágnesek gyártásához.

A mágnespapír ezzel szemben egy speciális mágnesbevonat, mely hőtartó papírral van egyesítve, perforálható, laminálható, préselhető, azonban a legnagyobb előnye, hogy könnyedén emblémázható egyszerű tintasugaras nyomtatóval is.

Hűtőmágnes készítés

A mágnesek elképesztően széles választéka azt is jelenti, hogy számos módszerrel emblémázhatóak. Mint arról már írtunk itt, a legegyszerűbb módszer az áttetsző műanyag tok, melybe teljes mértékben egyedi képek helyezhetőek. Ez egyben a leggazdaságosabb módszer is, azonban így a mágnes nem feltétlenül éri el célját, hiszen benne a fénykép könnyedén cserélhető.

Mutatósabb és reklám szempontból is hatékonyabb módszer a mágnesek szitanyomása, illetve speciális típusok esetén nyomtatása. A szitanyomással készült mágnes lehet sík felületű, de akár plasztikus és háromdimenziós is, így mutatósabb és feltűnőbb mágnesek készíthetőek ezzel a technológiával, mint a mágnespapírok nyomtatásával.

Miért éppen hűtőmágnes?

Mert az egyik legkedveltebb reklámtárgy, nem véletlenül. Szépen megtervezett hűtőmágnest mindenki szívesen fogad otthonában, így a termék garantáltan eléri célját, hiszen mindig szem előtt lesz!

Ráadásul az előállítása számos különböző módszerrel, technológiával lehetséges, ami kis kreativitással és megfelelő tervezéssel igazán egyedi, mutatós és tartós hűtőmágneseket készíttethetünk. Garantáltan kiállja az idő próbáját, ez a hosszú távú marketingeszköz, mely a sikeres kampány egyik alapeleme lehet.