Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Érettségi 2013

2013-05-09

Nagyban dúl az idei érettségi szezon, ki-ki a maga felkészültségének fokmérőjeként érez lámpalázat egy-egy vizsga előtt, majd pedig a megkönnyebbülés jótékony érzésével távozik a vizsga befejeztével, bízva a sikerben.

Érettségi 2013

Az érettségi vizsgát megelőző időszak, a ballagás egyben az ajándékozás szezonja is, ebben az időszakban jobban fogynak a csokorba kötött virágok, és nem ritka a komolyabb ajándékozási hajlamot mutató szülők, rokonok meglepetései, mint az autó, a lakás, aranyóra, nyaklánc, befizetés egy wellness hétvégére, egy utazásra stb.

Számomra a ballagási klasszikusnak mondható igazi ajándék viszont még mindig a virág és a könyv!

Felmerül a kérdés, be lehet-e vonni az érettségi eseményt a reklámajándékozás marketing környezetébe? Ha igen, akkor milyen reklámajándékok illenének az eseményhez?

Úgy vélem, ha egy cég, vállalkozás megcélzott csoportja az érettségiző, a – közhellyel szólva, az élet kapujában álló – fiatalság a ballagás és az érettségi kapcsán számos olyan reklámajándékot, szóróajándékot tud választani, ami kiváló kedvcsináló lehet a kínált termék vagy szolgáltatás igénybevételére.

Hogy ebbe a témában milyen reklámajándékot tudunk ajánlani?

Vehetjük komolyra és ünnepélyesre a figurát, ebben az esetben egy toll díszdobozban, vagy hasonlóan elegáns csomagolású pendrive tökéletes választás.

Vehetjük poénosra a figurát, akkor egy vicces feliratozású stresszlabda, színes bögre, mobiltelefon tartozék, póló, baseballsapka vagy szóróajándéknak fülhallgató, jegyzetfüzet, reklámtollat érdemes választani.

Szóba jöhetnek az újrahasznosított anyagból készült környezetbarát reklámajándékok, mint hasonlóan a toll, ceruza, telefon, táblagép tartó, különféle táskák, amelyek anyaguk miatt hordozhatnak mondanivalót.

Ha idén már lemaradt róla, sebaj! Jövőre is lesz érettségi!