Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Emblémázz úgy, mint egy profi!

2022-05-18

A reklámajándékok fő célja, hogy a cég reklámozása, minősítése mellett örömet szerezzenek az ügyfeleknek, vásárlóknak. A tökéletes tárgy kiválasztása után az emblémázás ízlésességére, jó elhelyezésére, méretére is nagy gondot kell fordítani. Na de milyen szempontokra kell figyelni emblémázás során? Olvasd el cikkünket és emblémázz úgy, mint egy profi, szerezz örömet ügyfeleidnek és vevőidnek!

Emblémázz úgy, mint egy profi!

Mire figyelj emblémázás során?

A leggyakoribb reklámajándékok például a toll, bögre, póló, kulcstartó azért is tartoznak a legkedveltebb ajándéktárgyak közé, mert a használókat a mindennapok során emlékeztetik az adott cégre és emellett egyszerű is őket emblémázni. Az emblémázás elkészítésére és felvitelére rengeteg különböző módszer létezik: tamponnyomtatás, szitanyomás, gravírozás, transzfernyomás, fotónyomás, hímzés, körszitázás, epoxy matrica, vakdombor-nyomás, vnyl matrica, lézergravírozás, homokfúvás stb.  Ezek az eljárási módok általában az ajándék anyagától függően kerülnek kiválasztásra. Van azonban pár szempont, amelyeknek minden reklámajándékon teljesülnie kell, fajtától függetlenül, ha emblémázásra kerül a sor.

  • Fontos, hogy az embléma ne foglaljon el túl sok helyet! Legyen letisztult, szolid az összhatás, nem feltétlenül a logónak kell a középpontban lennie.
  • A reklámajándékon maradjon szabad felület! Így kevésbé kelthetjük azt az érzetet, hogy a tárgy csak a cég reklámozása miatt létezik!
  • Az embléma vagy logó csak emlékeztetőként funkcionáljon a reklámajándékon, ne legyen túl hivalkodó! Az ízléses és dekoratív megjelenés hihetetlenül fontos szerepet játszik.
  • Az elhelyezésnél figyeljünk arra, hogy ne csak “találomra”, hanem középen vagy szélen legyen a cég logója.
  • Fontos, hogy az embléma ne korlátozza a tárgyat a használhatóságban!

A megfelelő reklámajándék kiválasztása és az embléma tökéletes elhelyezése nem egyszerű feladat, így ne félj segítséget kérni! Webáruházunkban kiválaszthatod a legjobb ajándéktárgyat és az emblémázásban is segítünk!

Kérdésed van? Elvesztél a reklámajándékok útvesztőjében? Vedd fel velünk ITT a kapcsolatot, mi szakértő segítséget nyújtunk!