Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges ajándékötlet: golyóstoll és tolltartó

2014-05-07

Ha golyóstollat szeretne adni ügyfelének céges ajándékként, jó ötlet, ha mellékel hozzá egy dekoratív tolltartót is, amely megvédi az írószert, és esztétikus kiegészítőként szolgál. Így elég akár magát a dobozt emblémáztatnia. A tolltartók lehetnek különböző színűek, anyagúak és stílusúak. A tartó készülhet kartonból, műanyagból, textilből, műbőrből, bőrből, velúrból vagy fémből; lehet elegáns, bohókás vagy egyszerű; záródhat mágnessel, patenttal, cipzárral, de adhat céges ajándékként olyan tolltartót is, amely műanyag, egy csövet formáz, és egy mozdulattal kettéhúzható.

Céges ajándékötlet: golyóstoll és tolltartó

Tolltartók egy tollhoz és tollkészlethez

A céges ajándék lehet bármilyen színű, vagy ha műanyagot választ, akár átlátszó is. Egy tollnak is talál tartót, de olyat is választhat, amelybe egy egész tollkészlet belefér. A tolltartó és a golyóstoll emblémázása történhet tamponnyomással vagy gravírozással, de egyes tolltartóknál a szitanyomás vagy a hímzés is alkalmazható. Ha tudja, hogy ügyfelének iskoláskorú gyermeke van, olyan vidám mintás tolltartót is mellékelhet a tollhoz, amelyet később a gyerek használhat.

Elegáns toll és tolltartó gravírozással

Ha pedig egy igazi elegáns ajándékot szeretne adni kiemelt ügyfelének, válasszon egy fém, gravírozott golyóstollat, és helyezze fém vagy műbőr tokba. A toll és tolltartó páros olyan céges ajándék, amelyet minden ügyfele értékelni fog, hiszen valóban hasznos és elegáns tárgy; illetve bárkinek adható, kortól, nemtől és alkalomtól függetlenül.