Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges ajándékokkal növelje munkatársai hatékonyságát!

2014-03-20

A kollégák munkahelyi hangulata nem kizárólag (vagy nem elsősorban) a fizetés nagyságától függ. Sokkal szívesebben dolgoznak olyan helyen, ahol kellemes környezet veszi őket körül, és érzik, hogy a munkájuk valóban fontos a cég számára – amit felettesük szóban és tettel ki is fejez. De lefaraghat cége költségeiből akkor is, ha figyelmet fordít arra, hogy megtartsa kollégáit; így kevesebb pénzt kell fordítania a fejvadász cégek tevékenységére, az új munkatársak toborzására.

Céges ajándékokkal növelje munkatársai hatékonyságát!

Ismerje el az alkalmazottak munkáját egy ötletes aprósággal

Növelheti az alkalmazottak munkakedvét és így a céghez való kötődését, ha időnként elismeri a munkájukat. Ezt megteheti prémium kiosztásával, néhány, az illető felé intézett kedves szóval a heti értekezleten – de akár egy céges ajándékkal is. A cég születésnapjára rendezett partin vagy a karácsonyi bulin is megköszönheti munkatársai fáradozását egy hasznos és ötletes emblémázott ajándékkal.

Ajándékozzon egy praktikus, emblémázott tárgyat

A céges ajándékok lehetnek olyasmik, amit a munkahelyükön tudnak használni – például székpárna, egéralátét, kávéscsésze, falinaptár –, de megajándékozhatja őket egy üveg borral vagy egy doboz csokoládéval is, amelynek csomagolásán szintén elhelyezheti a cég logóját. Ha tartós használati tárgyat – táskát, esernyőt – ajándékoz, figyeljen arra, hogy az valóban esztétikus legyen, ne szerepeljen rajta hivalkodó logó. Egy elegáns, praktikus céges ajándék amit munkatársa valóban használni fog, így minden egyes alkalommal, amikor előveszi, eszébe jut majd a legutóbbi, kellemes hangulatban telt csapatépítő tréning vagy céges parti, és észrevétlenül is nő az elhivatottsága a cég iránt.

Szóval ha céges ajándékot keres itt megtalálja őket!