reklambogre

Reklám ajándék mindenkinek

emblémázható bögrékA reklám ajándék igazi ajándék. Az igazság az, hogyha benéznénk egymás kredencébe biztos, hogy találnánk legalább öt, vagy hat emblémázott reklám ajándékot, melyet az elmúlt években kaptunk. Az ilyen reklám ajándék, annak is, aki adja, és annak is, aki kapja. Az egyedi bögrék, tollak, vagy más kellékeket ugyanis mindenki nagy becsben tartja, talán épp azért, mert karakteresek, mert nem egyek, a sok közül.

Egyszerű, mégis azonnal beazonosítható a reklám ajándék, mely minden nagyobb alkalomra tökéletes választás. A logóval, emblémával, egyedi üzenettel ellátott reklám ajándékok nem csak egyediségük miatt közkedveltek. Az egyik oldal persze a karakteresség. Ha a kezünkbe vesszük a logózott reklám ajándékot, akkor nem kell azon gondolkodnunk, hogy vajon kitől is kaptuk, vagy milyen alkalomból?

Ez, ha őszintén a lelkünk mélyére nézünk nem minden tárgyunkról mondható el. Idővel ugyanis kopnak az emlékeink, és szépen csendben megfeledkezünk arról, hogy kihez is kellene kötnünk azt a bizonyos bögrét, vagy poharat. Ám a reklám ajándékok másik hatalmas előnye, hogy többnyire egyszeriben használati ,és dísztárgyak. A bögrék, a tollak, a poharak stb. funkcionalitásuknak maximálisan megfelelnek, ám épp egyediségük miatt szívesen tesszük ki őket úgy, hogy szem előtt legyenek, így dupla szerepet is betöltenek életünkben.

Ez viszonylag kevés tárgyról mondható el. A reklám ajándék tehát tökéletes választás akkor, hogyha az egyediséget keverni szeretnénk a funkcionalitással. Az biztos, hogy köszönhetően az emblémázásnak maradandó emlékké avanzsál a reklám ajándék annak, aki kapja.

oszd meg ha tetszett:

Hozzászólások

Visszajelzések

  1. […] kell választania, de ezt vezetőként nem háríthatja másra? Sok időbe telik, amíg talál olyan reklám ajándék terméket, amelyik maradandó emlék és egyben hasznos […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.