Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Az 5 legnépszerűbb reklámajándék, amelyet IT-s cégek adnak ügyfeleiknek

2014-09-11

A blog.epromos.com reklámajándékos blog összegyűjtötte azokat a reklámajándékokat, amelyeket az informatika területén tevékenykedő cégek legszívesebben adnak át jelenlegi és potenciális ügyfeleiknek. Mára a világ lakosságának több mint 35 százaléka aktív internetfelhasználó, és ez a szám napról napra növekszik. A számítástechnikai cégek folyamatosan lépik át a határokat, és olyan megoldásokat találnak ki, amelyekre talán senki sem gondolt. A weblapukat nézve sok más területen tevékenykedő cég vezetője kezdi el sajnálni, hogy az adott ötlet nem neki jutott az eszébe. Való igaz, hogy az IT-s cégek gyakran a többiek előtt járnak, a reklámajándékok tekintetében is. Tudják, mi az, ami igazán trendi, és mi fog hamarosan a feledés homályába veszni. Olyan ajándéktárgyakat választanak, amelyek hatékony marketingeszköznek bizonyulnak, az ügyfél emlékezetébe vésik a cég nevét – és természetesen kapcsolatban állnak az informatikával.

Az 5 legnépszerűbb reklámajándék, amelyet IT-s cégek adnak ügyfeleiknek

Telefontöltő fülhallgatóval

A 3 az 1-ben telefontöltő szett fülhallgatóként és USB-s, illetve szivargyújtós töltőként funkcionál, így a megajándékozott az irodában és az úton is feltöltheti a telefonját, illetve a külvilágot kizárva hallgathat zenét.

Képernyőtisztító kendő

A képernyőtisztító kendő olcsó reklámajándék, amely egyben rendkívül hasznos. Amikor az ügyfél nap mint nap megtisztítja az okostelefon kijelzőjét vagy laptopja monitorját, a szemébe ötlik cége logója.

5 az 1-ben töltő

Gyakran kényszerülünk arra, hogy elkérjük a telefontöltőt egy kollégánktól vagy barátunktól, majd bosszankodva vesszük észre, hogy az eszköz nem kompatibilis a készülékünkkel. Egy 5 az 1-ben töltővel szinte minden eszközbe életet lehelhetünk; és ha kölcsönadjuk másoknak, nekik is szembetűnik majd a céglogó.

Bluetooth-os hangszóró

Egy hangszóró kiváló reklámajándék, főleg, ha a cégünk egy zenével kapcsolatos weboldalt működtet. Egy fém házú hangszórón a céglogó gravírozva mutat a legelegánsabban.

Fülhallgató

A logózott fülhallgatót szívesen használja a megajándékozott, ha az valóban jó hangminőséget nyújt és esztétikus. Az ügyfél nap mint nap előveszi, hogy zenét hallgasson a telefonján, például utazás közben, így akár az egész metró közönsége láthatja a cég emblémáját.