Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ajándéktárgy emblémázás? A kínálat minden korábbinál szélesebb!

2018-02-07

A céges image építése mindig több tényező függvényeként alakul, és persze az sem mindegy, hogy milyen eszközöket, szolgáltatókat választunk e célból. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az online marketing mellett a reklámajándékok készíttetése bizonyul a leginkább népszerűnek manapság. Érdemes tudni, hogy ezek segítségével már alapvetően sikerülhet megszólítani a célközönséget és elnyerni bizalmukat. Ugyanakkor lényeges az is, hogy kizárólag olyan csapatok segítségét kérjük a témában, akik jelentős tapasztalattal és a minőség iránti igényességgel bírnak. Az ajándéktárgy emblémázás kapcsán sincs ez másként.

Ajándéktárgy emblémázás? A kínálat minden korábbinál szélesebb!

Szezonális ajándéktárgy emblémázás

Az érdeklődőkben rendszerint felmerül a kérdés, hogy milyen reklámajándék mellett érdemes letenni a voksot. Alapvetően elmondható, hogy a megbízható minőség elsődleges, s ezen túl dönthetünk arról, hogy a szezonális vagy az év bármely időszakában használható ajándéktárgy emblémázás lenne-e az ideálisabb számunkra. Nyáron a felfújható felületekkel szinte minden élményfürdőben és vízparton találkozhatunk, de például a sapkák és a sálak is kedveltek a hideg hónapokban. A baseball sapka emblémázás például télen-nyáron remek választás lehet, hiszen sportoláshoz éppen úgy hasznosnak bizonyul, mint a mindennapi öltözék részeként, vagy eső ellen.

Reklámajándék emblémázás céges partnereknek

A reklámajándékokban rejlő lehetőségekre nem csak akkor érdemes gondolni, ha vásárlóinkat, ügyfeleinket szeretnénk meglepni, hanem céges ajándékozás kapcsán is. Ez rendszerint az év végi hetekben-hónapokban jut szerephez, de ha jóban vagyunk az üzleti partnerrel, akkor névnap alkalmával is gondolhatunk rá. E tekintetben fokozottan érdemes a kimagasló minőségre törekedni, hiszen itt nem csupán reklámajándékokról van szó, hanem a céges image-et és az üzleti kapcsolatokat jelentősen előmozdító meglepetésekről. A reklámajándék emblémázás kapcsán tehát ajánlott a prémium kategóriás darabok között is körülnézni. Egy színvonalas tollkészlet, laptop táska, vagy egyéb irodai eszköz éppen úgy hasznos lehet, mint a személyre szabottan összeállított ajándékcsomag.

Reklámajándék emblémázás, amivel biztosan nem lőhet mellé

A marketing célok megvalósítása igen sokféleképp lehetséges. A méregdrága reklámfelületek bérlése helyett azonban egyre többen választják a reklámajándék emblémázás előnyeit. Nem csak a korrekt ár, hanem a hosszú időn keresztül tartó piaci jelenlét is a megoldás mellett szólnak.