Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Készülj fel időben az új évre reklámajándékokkal!

2021-12-15

A karácsonyi nagy hajrá után édes lesz a pihenés. A tervezgetés, ötletelés időszaka azonban nem hagy majd sokáig nyugodni.  Itt az ideje megtervezni a 2022-es évedet! Milyen események, rendezvények várhatóak jövőre? Milyen ünnepekre kell előre feltankolnod reklámajándékokból? A kandalló előtt teát szürcsölgetve csodás reklámajándék szikra pattanhat ki a fejedből!

Készülj fel időben az új évre reklámajándékokkal!

Gondolkozz időben!

Most azt gondolhatod, hogy ráér a tervezgetés, hiszen az évnek még nincs vége. Az ünnepi zsongás azonban hamar véget ér, és úgy fogsz felkelni az újév napján, hogy fogalmad sincs mikre lehet számítani 2022-ben. Tervezz előre, vezess listát, legyél mindenre felkészülve! Az ötletelés és tervezgetés órái mindig kifizetődnek. Rengeteg munkát és fejtörést spórolhatsz meg magadnak.

 

Sosincs túl korán!

Nőnap, névnap, születésnap, vagy jubileumi év? Üzleti ajándék vagy szóróajándékra lenne szükséged, esetleg különleges rendezvény várható? Akár már a jövő évi karácsonyt és szilvesztert is megtervezheted! Vedd kezedbe az jövő évi naptárat és írd össze az ünnepeket nevekkel párosítva. Ezután már csak ki kell választanod az alkalomhoz és a személyhez illő reklámajándékot. Ez egy hosszas folyamat lehet, érdemes már most elkezdened a nézelődést. Nem lehet elég korán elkezdeni!

 

Kreatív, személyre szóló és egyedi reklámajándék?

Mind a három különleges összetevő ritkán jelenik meg egyszerre a reklámajándékok receptjében, azonban nem lehetetlen az összeállításuk! Nincs más dolgod, mint a már fent említett ünnep-név listát olyan ajándékokkal megtölteni, amik mosolyt csalhatnak az ajándékozott arcára. Akár egy póló vagy egy bögre is lehet személyre szabott és kreatív, a lényeg a megfelelő párosításokon van!

Gondosan szelektált kategóriáink segítségével könnyedén kiválaszthatod azt a lehetőséget, amelyre minden elvárásod teljesül.

 

Webáruházunkban minden alkalomra megtalálhatod a tökéletes reklámajándékot! Nézz szét hatalmas kínálatunkban és válaszd ki a legjobbat!