Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

5 hasznos reklámajándék irodába

2014-07-07

Ha cége olyan terméket forgalmaz, melynek potenciális vásárlói irodában is dolgozhatnak (tehát például nem ipari berendezéseket), érdemes meglepnie az ügyfeleket valamilyen irodaszerrel, hiszen ezeket garantáltan használni fogják. Lehetőleg ne eldobható vagy hamar elfogyó tárgyakat (pl. notesz) válasszon, hogy a logózott céges ajándékok minél tovább emlékeztethessék használójukat vállalkozására.

5 hasznos reklámajándék irodába

Levélbontó

A számlák vagy az ügyfelektől érkező levelek felbontását megkönnyítheti egy levélbontóval, így a megajándékozottnak nem kell egy kést hoznia a konyhából, illetve az ujját sem sérti fel a papírral.

Jegyzetcsipesz

Bosszantó, ha egy nagy kötegnyi dokumentum kiesik a kezünkből, szanaszét szóródik a padlón, és a fél napot azzal tölthetjük, hogy sorrendbe tegyük az oldalakat. Egy jegyzetcsipesszel megkímélheti ettől ügyfelét, aki a színes kis kiegészítőkkel meg is jelölheti a kötegeket típusuk szerint (számlák, reklamációk stb.).

Egérpad

Mára minden cég használ számítógépet, így egy logózott egérpad bárkinek jó ajándék lehet. Válasszon egy különlegesebb alakút, hogy a megajándékozottnak nagyobb kedve legyen lecserélni rá a jelenlegit.

Kijelzőtisztító

Ha a kolléga feladata az ügyfelek hívogatása vagy a hívások kezelése, mobiltelefonjának kijelzőjén ebédidőre több ujjlenyomat lesz, mint a rendőrség adatbázisában. Ez a hasznos kis kütyü könnyen orvosolja a problémát.

Asztali tolltartó

A legtöbben legalább egy tucatnyi tollal rendelkezünk, de ha gyorsan kell, biztosan nem találunk egyet sem a fiókban. Egy asztali tolltartóban mindig rendelkezésre áll az íróeszköz.