Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

2010 Karácsony: játszani is engedd!

2010-11-23

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a jó céges ajándék kinek szóljon. Az alapvető kérdés persze a cégen belüli: kinek adjuk az ajándékot? A főnöknek, akivel jó, ha egy évben egyszer találkozunk? Vagy a kapcsolattartó kollégának? És ha mindkettőnek, akkor melyiknek mit?

2010 Karácsony: játszani is engedd!

De ha adunk ajándékot, akkor a praktikusság mellett az számít, mennyire jó reklámhordozó: a logónk mennyi ideig látszik, hányszor veszi kézbe a megajándékozott.

Ilyen okok miatt vannak, akik szerint érdemes olyan ajándékot adni, amit nem is a partnerünk, hanem a partnerünk gyerekei használnak majd! Persze ehhez érdemes tudni, hogy van-e gyerek, és ha van, milyen idős. De ha van, akkor miért ne adjunk ajándékba játékot?

Természetesen mi az 1001-nél ilyenre is tudunk megoldást adni. Több játékot is szeretnék bemutatni még az év végéig, elsőként egy fából készült logikai játékot, az "észlabirintust".

Ez a kis összerakó a mellett, hogy könnyen logózható, hosszú percekig leköti az ember figyelmét. Ráadásul oda lehet adni barátoknak, ismerősöknek is. Érdekes és hasznos játék, persze főleg akkor, ha a célcsoportunkba tartozók várhatóan el is boldogulnak vele.