Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Wellness reklámajándékok

2011-08-22

A szépség, a jó erőnlét, az állóképesség, a magas fokú koncentrálóképesség, a kellemes közérzet, az egészség megőrzése, a helyes táplálkozás megtanulása, a mozgás fontosságának felismerése, a test kényeztetése, lazítás, sportolás. Csak címszavakban soroltam fel azokat a tevékenységeket, azokat a fogalmakat, amelyek a wellnesshez kapcsolódnak, amiért igénybe vesszük egy wellness-szálloda, vagy egy wellness központ szolgáltatását.

Wellness reklámajándékok

Nők és férfiak, gyerekek és idősek egyaránt hódolnak az egészségmegőrzés, az üdülés eme utóbbi néhány évben kialakult különleges és hatásos módszerének.

S nem utolsó sorban a másik oldal, a szolgáltatást nyújtó szálloda, fürdő, vagy központ, nevezhetjük bárhogy, egyrészt a magas színvonalú szolgáltatással, kiszolgálással, a nyugalom, a pihenés megteremtésével, másrészt ajándékokkal tudja megalapozni a visszatérő vendégek különböző rétegét.

Egy távozáskor, vagy érkezéskor átadott ajándék, maga a gesztus sokat tud billenteni a mérleg nyelvén a wellness-központ javára, még akkor is, ha egyébként teljesen elégedettek a vendégek. S ott a másik véglet, egy kicsit elégedetlenkedő, vagy felháborodott vendéget, legyen ennek jogos, vagy jogtalan az alapja, a cég személyre szabott ajándékával nagy eséllyel lehet megenyhíteni.

S, hogy milyen reklámajándékokat tudok ajánlani a wellness idényre?

A szépség, a megújulás, az egészségmegőrzésből indulunk ki, akkor nőknek manikürszetteket, fürdőszetteket, spa szetteket, neszesszereket, balzsam és szájfényeket, különböző formájú tükröket, smink készleteket, mécseseket, illatosítókat, gyertyákat lehet ajándékozni.

Férfiaknak bátran lehet sporttáskákat, törölközőtartókat, bérlettartókat, masszírozókat, férfi kozmetikumokat, kézitáskákat, elegáns nyakkendő -és mandzsettagomb tartó dobozokat.

Mindezek a termékek a teljesség igénye nélkül, csupán ízelítő - és kedvcsináló a reklámajándékozáshoz, hogy vállalkozása visszatérő elégedett ügyfelekkel, vendégekkel gyarapodjon. Akik pedig még nem ismerik, azoknak e reklámajándékok által startból pozitív kép alakuljon ki az Ön cégéről, szolgáltatásáról.

Látogassa meg az 1001reklámajándék.hu oldalunkat és válogasson wellness termékeink között!