Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Vége, vége, vége már…

2013-02-21

Tavaly az év végi cikkemet Kaszás Attila dalának egy sorával indítottam: „Rohanunk, hogy megszerezzük, ami kell…”, most stílusosan egy magyar nóta első sorával.

Vége, vége, vége már…

Bizony vége van. S, itt most ne tessenek egy pillanatra se ironikus felhangot sejteni, amivel a világ végére utalnék, mert minden bizonnyal, mire olvassák e sorokat, már rég vége van a világ vége napnak is, és minden gurul tovább a megszokott döcögős medrében.

Visszatérve, úgy hiszem a különböző piacon tevékenykedő „sorstársaimmal” együtt elmondhatom, hogy kemény évet zártunk.

Olykor meg kellett küzdenünk minden egyes megrendelőért, türelmet és akaratot nem kímélve. Olykor meg kellett küzdenünk a reánk köszönő mindenféle sarcokkal, a benzin ártól, a csekkadóig minden jött és tarolt, néha a legváratlanabb pillanatban kellett két kézzel kapaszkodni a megmaradás szélén.

De mondjuk azt mosolyogva, a múlt mindent megszépít!

Elmúlik ez az év is, magunk mögött hagyunk minden rossz érzést, s máris elkezdjük kalkulálni a következő év teendőit. Mert az ember ilyen, egy örök perpetum mobile, ami addig pörög, míg egy nála sokkal nagyobb erő meg nem állítja.

Most Karácsony és Újév ünnepének közeledtével egy vissza nem térő alkalom évente, hogy félre tegyünk mindent néhány napra.

Csak élvezzük szeretteink, embertársaink társaságát, légkörét, akkor is, ha más esetben lehet épp bosszúságot okoznának. Ez ajándék számunkra, egy igazi reklámajándék, ami a család és embertársainkat reklámozza.

A Karácsony egy igazi pozitív marketing kampány, ami a szeretet ajándékával szerez „megrendelőket.”

Legyen sikeres ez a kampány mindenki életében!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Békés Újévet Kívánunk minden kedves megrendelőnknek, követőnknek, olvasónknak, mindenkinek!