Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Üzleti ajándék és repi mikor adható?

2017-08-08

Meglepné üzleti partnereit egy kisebb ajándékkal? Szeretné, ha a közös munka és az együttműködés megköszönéseként megtalálhatná az ideális meglepetést? Az üzleti ajándék és repi mikor adható? Olyan kérdések ezek, melyek gyakran felmerülnek akkor, ha a céges ajándékozás területe kerül szóba. Természetes, hogy mindannyian a lehető legmagasabb színvonalú meglepetést szeretnénk adni, ám nem mindegy, milyen összeget költünk erre a célra. Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, melyek azok az alkalmak, amikor érdemes üzleti partnereinkre gondolni és ajándékot adni nekik.

Üzleti ajándék és repi mikor adható?

Üzleti ajándék és repi mikor adható? Fókuszban az év végi ünnepek

Ha csak egyetlen alkalmat szeretnénk kiemelni, amikor nem maradhat el a régi üzleti partnerek megajándékozása, akkor egyértelműen a karácsony lenne az. Akár össze is köthetjük az újévi jókívánságokkal a meglepetést és egy csatolt üdvözlőkártyán, képeslapon kívánhatunk minden jót az ünnepekre és persze az újévre is. Természetesen nem maradhat el a feliratozott, gravírozott ajándék sem, mely kapcsán mindenképpen célszerű a minőségre törekedni. Persze az üzleti kapcsolat jellegétől is függ, hogy mennyire értékes ajándékot válasszunk. Sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, ha ezt az értékhatárt sikerül jól belőni, ugyanis a túlontúl drága darabokkal inkább hozhatjuk kínos helyzetbe a másikat.

Minőségi meglepetések férfiaknak és nőknek

Ha nem is költünk 50-60 ezer forintot egyetlen ajándékra, akkor is célszerű a minőséget előtérbe helyezni. Míg férfiaknak egy üveg minőségi bor, valamilyen autós felszerelés, irodai kiegészítő lehet az ideális választás, addig a laptop táskának a gyengébbik nem is örülni szokott. Nekik egyébként a színvonalas lakberendezési holmik és persze a wellness kapcsán népszerű termékek is favoritnak számítanak. Szeretné, hogy az ajándék ötletek férfiaknak születésnapra beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket? Tény, hogy nem csak karácsonykor, de például az üzleti partner születésnapja alkalmából is érdemes az emblémázott ajándékokra gondolni.

Üzleti ajándék és repi mikor adható az év során?

Ha tehát arra a kérdésre keressük a választ, hogy üzleti ajándék és repi mikor adható, akkor a karácsonyon túl a névnapokat és a születésnapokat is mindenképpen meg kell említeni. A szezonális ajándékok helyett azonban érdemes olyan darabok beszerzésére törekedni, amelyek hosszú távon is jó szolgálatot tesznek akár otthon, akár az irodában. Ezeknek köszönhetően a megajándékozott mindig emlékezni fog arra, hogy kitől kapta a hasznos és mutatós tárgyat, eszközt, ezzel előtérbe helyezve az üzleti kapcsolat hosszú távú eredményességét.