Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ünnepi sütemények egyszerűen

2014-11-14

A karácsonyi készülődés közepette leggyakrabban felmerülő kérdések között garantáltan megjelenik a „Kinek milyen ajándékot vegyek?”, a „Mi legyen a vacsora?” és a „Milyen süteményt süssek?”. Az utóbbi kérdést akár többször is feltehetjük magunknak, hiszen egy sütemény nem elég: a tradicionális mákos-diós bejgli vagy kalács mellé még legalább egy desszert dukál. Nehéz olyasmit sütni, amit az egész rokonság szeret, és ami elég ünnepi ahhoz, hogy karácsonyi süti lehessen – illetve, újdonságnak és különlegesnek is kell lennie; nem készíthetjük el ugyanazt, mint tavaly.

Ünnepi sütemények egyszerűen

A legegyszerűbb receptből is lehet ünnepi sütemény

A legegyszerűbb süteményreceptet is feldobhatjuk és ünnepivé tehetjük, ha egy karácsonyi tortaformában sütjük meg. Ha szeretné megkönnyíteni ügyfelének vagy alkalmazottainak az ünnepi készülődést, ajándékozza meg őket egy ilyen ötletes tortaformával. A karácsonyfa alakú szilikon tortaformában sokféle sütemény elkészíthető, a kész desszert pedig igény szerint dekorálható. A tortaforma anyaga legfeljebb 240 fokos hőmérsékletet bír. A piros karácsonyfa szilikonból készül, így a kész sütemény könnyen lefejthető róla: nem ragad rá a tészta, így a finomság sem sérül meg, és nem kell elölről kezdenünk az egészet.

Adja át a tortaformát logózott dísztasakban

Ügyfele biztosan örül majd ennek a hasznos és egyben igazán ünnepi ajándéknak, hiszen a segítségével kevesebb időt kell töltenie a konyhában, és az ünnepi desszert kitalálására sem kell annyi energiát fordítania. A termék mérete100×135×22 mm. Mivel nem lehet nyomtatni rá, javasoljuk, hogy azt egy logózott dísztasakban vagy egy ajándékcsomag részeként adja át ügyfelének vagy alkalmazottainak, ajánlatainkat keresse oldalainkon!