Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Tudnivalók a reklámajándékokról

2015-05-11

Ajándékot mindenki szeret kapni. Nincs ez másként akkor sem, ha olyan termékekről van szó, amelyek diszkrét emblémával utalnak valamelyik sikeresen működő cégre akár felirat, akár embléma formájában. A kulcsszó azonban kifejezetten a diszkrét emblémázáson van, hiszen a túlságosan agresszív szóró ajándékok inkább ösztönzik majd arra a vásárlókat, hogy a szekrény mélyén, vagy rosszabb esetben a kukában landoljanak a kapott termékek.

Tudnivalók a reklámajándékokról

De mégis milyen reklámajándék mellett érdemes letenni a voksot? Elsődleges szempont a választásnál az ár, vagy célszerű alaposan megválasztani a termék jellegét?

Nem mindegy, milyen területen tevékenykedik cége, mint ahogy az előállítani kívánt darabszám és a várható költségek is döntőnek bizonyulnak.

Reklámajándék választás alkalmával vannak olyan termékek, amelyek szinte biztosan sikeresek lesznek, ilyen például az egyedi póló, a baseball sapka, a toll vagy a bögre. Ezek ugyanis olyan tárgyak, melyeket mindannyian használunk, tehát nagy valószínűséggel mindennapjaink részét képezik majd, ezzel nem csak a céget reklámozva, de mintegy a vásárlói összetartozás érzését is megvalósítva.

Tevékenységi kör szerint érdemes témába vágó termékeket választani, így az irodaszerek, a wellness termékek, vagy az emblémázott ruházati cikkek megállják a helyüket, de ha többet kíván költeni a reklámajándékok kivitelezésére, akkor határidőnaplók, utazáshoz használatos táskák, barkács-szerszámok, vagy autós termékek mellett is leteheti a voksot.

Fontos, hogy előre gondolja át, mekkora összeget kíván a reklámajándék céljára fordítani, milyen darabszámra gondolt, s ezek függvényében már egyszerűbb lehet kiválasztani a széles reklámajándék kínálatból azt a terméket, amelyre azután a megfelelő technika alkalmazásával rákerülnek a kívánt feliratok, logók. Túlzásba nem érdemes esni az embléma méretét illetően, hiszen senki sem szeret élő-reklámtáblaként funkcionálni, és az is rendkívül fontos, hogy valóban használható reklámajándékra essen a választás. A minőségi darabok választása és ajándékozása a cégéről kialakított kép pozitív irányba alakítására kiválóan alkalmas.