Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Tolltartók többféle színben

2016-04-04

Az írószerek mindig jól jönnek, ha kéznél vannak, ám amikor már a sokadig toll hányódik a laptop mellett az íróasztalon, bizony hasznos lenne egy jó tolltartó. Az ez iránti igényt érdemes szem előtt tartani akkor is, ha reklámajándék választásról van szó, hiszen egy jó döntéssel valóban funkcióját és marketing szerepét is betöltő darabot kaphatunk a pénzünkért.

Tolltartók többféle színben

Dustbin tolltartó többféle színben kapható, egyedi megjelenése pedig bármelyik íróasztalon jól mutat. Az izgalmas színeknek köszönhetően akár az asztali lámpa színéhez is passzolhat a tolltartó, de mindenekelőtt fiatalos, lendületes hatást kelt. Lehetőség van arra is, hogy a saját cég logóját, vagy valamilyen ráutaló feliratot helyezzünk el a tolltartó felszínén. A szakemberek folyamatosan hangsúlyozzák, hogy kizárólag olyan reklámajándék mellett érdemes letenni a voksot, amely hasznos értéket képvisel a mindennapokban, és így biztosan nem fogja a kukában végezni.

A gyakorlatilag bármilyen termék mellé csomagolható, vagy céges ajándékként is adható tolltartó stílusosan rejti magában a mindennapokban használt írószereket, így azok rendezett formában kaphatnak helyet az íróasztalon vagy a számítógép környékén. Bár az elektronikus úton írt levelek javarészt kiváltották a kézzel történő írás szükségességét, de ez nem azt jelenti, hogy a tollak és ceruzák teljesen szükségtelenek lennének. Egy igényes, stílusos és humoros tolltartó olyan reklámajándék, amellyel biztosan nem lőhetünk mellé. A kuka alakú műanyag tolltartó remek választásnak bizonyul emblémázható ajándék rendelése során is.